4 tooluri speciale pentru spionarea concurentei pe retelele de socializare

4 tooluri speciale pentru spionarea concurentei pe retelele de socializare

0 Shares
0
0
0

Unele companii au campanii reusite pe retelele de socializare in timp ce altele oricat de mult s-ar stradui nu reusesc nicicum sa aiba succes si nici sa se distinga de concurenta. Este foarte important de tinut cont de faptul ca mesajul si abordarea conteaza si de aceea se folosesc instrumente de monitorizare online si de spionare pe Facebook, astfel incat campania sa aiba succes.

Adsova

Similar cu alte instrumente din lista, Adsova este un instrument de informatii publicitare care va va ajuta sa descoperiti strategii de anunturi concurente pe care le puteti utiliza pentru propria afacere. Filtrul de cautare si rezultatele sunt bine prezentate cu o interfata conceputa intuitiv, care face usor sa rasfoiti reclamele concurentilor. Exista o multime de optiuni de directionare si demografie de audienta, dar unde Adsova straluceste cu adevarat este in elementele de meniu gasite in partea de sus a paginii de cautare.

SocialPeta

SocialPeta are o baza de date uriasa de anunturi, in prezent la peste 200 de milioane de reclame + in multe industrii diferite – inclusiv aplicatii de jocuri, aplicatii fara jocuri, web (comert electronic si marci), tari si retele de publicitate. Exista, de asemenea, peste 100.000 de anunturi redabile care va ajuta sa gasiti reclame in trend in cateva secunde.

Analiza marcilor este usoara cu SocialPeta si puteti descoperi marci de top si puteti analiza influenta lor pe canalele de social media. Veti obtine chiar analiza magazinului de aplicatii pentru peste 500.000 de aplicatii si cuvinte cheie in trend si statistici de licitare pentru campanii.

SocialPeta este excelent pentru urmarirea aplicatiilor si exceleaza la continutul legat de jocuri, dar pot exista instrumente mai bune daca aveti nevoie de o perspectiva mai larga in toate nisele.

ConnectExplore

ConnectExplore este creierul Wilco De Krej, un marketer de reclame Facebook, cu o abordare unica de a crea campanii publicitare Facebook de succes. Poate unul dintre cele mai remarcabile lucruri despre ConnectExplore este ca nu pledeaza pentru copierea campaniilor concurentilor. In schimb, accentul este pus pe un pachet care include o serie de solutii care lucreaza impreuna pentru a automatiza si optimiza campaniile dvs. publicitare Facebook.

Daca toata lumea vizeaza aceleasi liste de audienta, la o anumita etapa acea lista de audienta va deveni saturata si ineficienta pentru a produce rezultate.

ConnectExplore este, in esenta, un instrument de vizare a intereselor pe Facebook, care ajuta la descoperirea de noi oportunitati de audienta si apoi le evalueaza pentru rentabilitate, pentru a va ajuta sa obtineti un ROI mai bun in campaniile publicitare Facebook.

https://www.youtube.com/watch?v=tO–1Yb8dEA

AdSector

AdSector este cel mai complet si mai complex program pe care il puteti utiliza pentru spionarea online a campaniilor realizate pe Facebook. Puteti cumpara AdSector accesand AdSector discount si veti avea acces la peste 80 de tooluri speciale pentru SEO care sa va ajute sa configurati cele mai bune campanii.

De asemenea, AdSector are cele mai bune filtre si cele mai complexe, si va ofera posibilitatea de a monitoriza concurenta si de a cauta inclusiv in functie de agentii de publicitate sau de tipul de anunt si de reteaua pe care este facuta campania.

https://www.youtube.com/watch?v=v6Ysr3BEH04

 

0 Shares
You May Also Like