Beneficiile si partile mai putin placute ale unei campanii adwords

Beneficiile si partile mai putin placute ale unei campanii adwords

0 Shares
0
0
0

Pentru afaceristii online, un loc pe pozitiile fruntase in motoarele de cautare este unul dintre principalele scopuri. Practic, un astfel de loc iti poate aduce vanzari, constructia unui brand si succes.

Pentru a obtine un loc fruntas in mod natural insa, este o munca titanica si o investitie uriasa, atat din punct de vedere financiar, cat si din punct de vedere al efortului depus. Din fericire, exista solutii alternative, cum ar fi demararea unei campanii adwords.

Ce este o campanie adwords?

Adwords este serviciul oferit de Google, destinat afaceristilor online. Practic, Google-ul pune la dispozitia afacerilor din toata lumea un loc pe prima pagina a motorului de cautare, unde se poate face reclama. Este o varianta eficienta de promovare, adoptata de majoritatea firmelor din lume. Evident, aceasta ofera atat avantaje, cat si mici dezavantaje.

Care sunt avantajele oferite de Google Adwords?

Principalul avantaj este faptul ca te poti promova direct catre oamenii interesati de serviciile tale. Practic, vei aparea doar in rezultatele cautarilor care au vizat expresii din domeniul tau. Acest lucru poate sa creeze o rata de vanzare destul de mare.

Un alt avantaj este faptul ca platesti doar in urma clickurilor catre site-ul tau, asadar, atunci cand platesti, ai convingerea ca cineva a intrat pe site si a citit ceea ce ai de oferit.

Google Adwords este o solutie rapida, pe care o poti adopta imediat ce ai demarat o afacere si din care poti castiga bani imediat ce ai demarat afacerea.

Care sunt dezavantajele unei campanii adwords?

Principalul dezavantaj este pretul pe termen lung. Practic, va trebui sa investesti mereu pentru a avea rezultatele scontate, iar acest lucru nu este deloc placut. De multe ori, clickurile costa destul de mult si s-ar putea sa nu merite efortul. Este indicat sa apelezi la o firma care face campanii adwords, pentru a avea garantat succesul.

Un alt dezavantaj este concurenta, care poate sa dea clickuri de pe ip-uri diferite, doar pentru a-ti elimina reclama de pe prima pagina.

Per total insa, o campanie adwords poate sa fie solutia ideala pentru o afacere mica, la inceput de drum si deopotriva, pentru o afacere mare, care isi doreste sa isi consolideze pozitia.

0 Shares
You May Also Like