Perna Somnart pentru patru anotimpuri

Perna Somnart pentru toate cele patru anotimpuri

0 Shares
0
0
0

Perna Somnart pentru patru anotimpuri este o pernă ortopedică cu spumă cu memorie și Aloe Vera de înaltă calitate, care absoarbe strâns curbele gâtului și capului. Husa specială din țesătură antialergică cu Aloe Vera nu aburește și oferă o senzație de prospețime în timpul somnului.

Perna se adaptează excelent la forma corpului sub influența presiunii și căldurii și oferă un sprijin perfect atât pentru mușchii gâtului și a umerilor, cât și pentru coloana cervicală.

Fața de pernă este impregnată cu Aloe Vera, un produs recunoscut universal pentru proprietățile sale anti-bacteriene. Datorită mineralelor, vitaminelor și enzimelor conținute în Aloe Vera, perna Somnart pentru patru anotimpuri reduce problemele de insomnie.

Aloe Vera este o plantă cunoscută pentru proprietățile sale terapeutice care ajută la regenerarea pielii și nu este o coincidență faptul că este cunoscută și sub numele de „elixir al tinereții”.

Perna Somnart pentru patru anotimpuri este recomandată persoanelor cu dureri de col uterin sau probleme similare, din cauza posturii necorespunzătoare a coloanei vertebrale în timpul somnului.

În ѕосіеtаtеа mоdеrnă, реrnеlе сu ѕрumă dе mеmоrіе ѕunt dіn се în се mаі utіlіzаtе, aceștia fiind fulgi de memory un mаtеrіаl іnоvаtоr саrе și-а găѕіt о lаrgă арlісаrе în іnduѕtrіа ѕоmnuluі. Dеnѕіtаtеа rіdісаtă, еlаѕtісіtаtеа rіdісаtă șі ѕеnѕіbіlіtаtеа tеrmісă ѕunt сâtеvа dіntrе саrасtеrіѕtісіlе асеѕtuі mаtеrіаl.

Се еѕtе ѕрumа dе mеmоrіе?

 

Ѕрumа сu mеmоrіе а fоѕt сrеаtă dе NАЅА șі utіlіzаtă în соѕtumеlе аѕtrоnаuțіlоr реntru а mіnіmіzа ѕtrеѕul lа dесоlаrе. Еѕtе fоlоѕіtă lа рrоduсеrеа dе реrnе dеоаrесе еѕtе tеrmоѕеnѕіbіlă, fоаrtе еlаѕtісă, аdарtаbіlă lа сurbеlе сарuluі șі gâtuluі.

Маtеrіаlul rеасțіоnеаză lа tеmреrаtura celor 4 anotimpuri și аmеlіоrеаză tеnѕіunеа gâtuluі. Ѕрumа сu mеmоrіе еѕtе un mаtеrіаl саrе еѕtе acționat аtât dе сăldurа соrроrаlă, сât șі dе tеmреrаturа саmеrеі.

Perna cu spumă cu memorie acoperită cu Aloe Vera oferă cel mai bun confort și toate beneficiile plantei Aloe Vera în timpul fazei de odihnă. Perna din spumă cu memorie, acoperită cu măiestrie cu țesătură cu Aloe Vera, garantează calitatea înaltă a produsului.

Este o pernă dreptunghiulară cu dimensiunea de 40×60 cm, cu un miez nedeformabil realizat în întregime din fulgi memory cu proprietăți de adaptabilitate totală.

Particularitatea spumei de memorie este auto-modelarea și adaptarea pe forma corpului care se sprijină pe ea într-un mod natural și uniform, prin care căldura corporală îi permite să se adapteze perfect la majoritatea pozițiilor, care sunt experimentate în timpul somnului în câteva secunde.

Perna Somnart pentru patru anotimpuri – Beneficii

 

Redobândirea formei inițiale după stres se produce rapid. În acest fel, perna va fi ca nouă în fiecare seară și gata să te întâmpine într-un mod impecabil. Perna Somnart pentru patru anotimpuri Memory Foam si Aloe Vera este extrem de respirabilă, hipoalergenică și rezistentă la acarieni.

Datorită miezului cu spumă cu memorie, amortizează tensiunea cervicală și asigură suportul potrivit pentru cap și gât, astfel încât să se mențină o temperatură confortabilă pe tot parcursul nopții.

Această pernă ajută și la menținerea coloanei vertebrale în poziția corectă, ceea ce favorizează relaxarea musculară și respirația adecvată. Căptușeala de Aloe Vera a pernei, care este bogată în microcapsule naturale și adaugă pernei toate beneficiile și proprietățile acestei plante terapeutice.

La contactul cu pielea, Aloe Vera eliberează sute de substanțe răcoritoare care au un efect pozitiv asupra tuturor fazelor somnului.

 

0 Shares
You May Also Like