Sa alergi pe banda de alergare te face sa slabesti?

Sa alergi pe banda de alergare te face sa slabesti?

0 Shares
0
0
0

Alergarea este cea mai buna alegere pentru pierderea in greutate. Esti in controlul miscarilor tale in timpul alergarii pe banda de alergare! Chiar iti vei misca piciorul inainte si vei misca bratele (spre deosebire de alte dispozitive) ceea ce favorizeaza consumul de energie! Intregul corp este in miscare, ceea ce iti permite sa arzi mai multe calorii!

Acest aparat de fitness pe care il hasesti pe https://beprogressive.ro/products/banda-de-alergat-run2500 este ideal pentru slabirea coapselor si stimularea pierderii de grasime pe tot corpul! Datorita benzii de alergare, poti pierde grasimea de pe brate, stomac, picioare). Intr-adevar, sangele circula in tot organismul pentru un maxim de calorii pierdute si pentru o scadere rapida in greutate.

Cum sa slabesti pe o banda de alergare?

Pentru pierderea in greutate pe o banda de alergare, este recomandabil sa ai o practica regulata. Ideal este sa alergi pe banda minim la fiecare 2 zile pentru a vedea rezultate! In timpul alergarii, nu uita sa joci pe inclinatie! Cu cat inclinatia benzii de alergare este la maxim, cu atat cresti mai mult consumul de energie.

Cel mai bun mod de a pierde in greutate pe o banda de alergare este sa te antrenezi in zona de ritm cardiac care arde cele mai multe calorii! Aceasta zona reprezinta 60-70% din ritmul cardiac maxim.

La inceput, vei slabi foarte repede. Pe termen lung, corpul se obisnuieste cu efortul si vei vedea rezultate mai lente la aparatul tau cardio. Din acest motiv, este necesar sa maresti durata pe masura ce mergi si sa integrezi sesiuni split (aproximativ de doua ori pe saptamana). Alergarea pe stomacul gol poate fi o solutie daca stagnezi in pierderea in greutate.

Este banda de alergare o alegere buna pentru a pierde grasimea de pe abdomen?

Da, poti sa slabesti pe abdomen in timp ce alergi! Intr-adevar, in timp ce alergi, nu vei rafina doar coapsele. Intregul organism este energizat, ceea ce incurajeaza circulatia sangelui in tot corpul si arde grasimile peste tot!

Pentru a pierde grasimea de pe abdomen mai repede, gandeste-te sa castigi in timp ce alergi. Nu uita sa aduci buricul mai aproape de coloana vertebrala. Daca intampini dificultati in a castiga impuls, mersul rapid poate fi o buna completare. Mersul rapid este excelent pentru construirea masei musculare.

Desigur, nu vei vedea rezultate daca nu urmezi o dieta sanatoasa. Daca vei completa activitatea fizica regulata cu obiceiuri alimentare bune, obiectivul tau de abdomen plat va fi atins!

Ai un program de slabit pe banda de alergare?

Iata un mic program de antrenament pentru a pierde in greutate!

  • Plimbare rapida timp de 5 minute pentru a te incalzi.
  • Alearga 25 de minute cu inclinatie maxima la 60-70% din ritmul cardiac maxim. Viteza va depinde de ritmul cardiac.
  • Terminati cu 15 minute de jogging plat (fara inclinare).

Si da, contrar a ceea ce ai putea crede, nu este nevoie sa fiti constant in rezistenta sau fara respiratie pentru a arde mai multe calorii. Vei vedea ca urmand acest mic program de 2-3 ori pe saptamana si adaugand o dieta echilibrata, vor fi rezultate.

0 Shares
You May Also Like