Scaunele directoriale cu masaj - care sunt beneficiile?

Scaunele directoriale cu masaj – care sunt beneficiile?

0 Shares
0
0
0

Este important sa aloci timp de relaxare zilnic. Acesta este cel mai eficient mod de a uita de problemele muncii si alte forme de stres. Cand te asezi intr-un scaun directorial cu masaj si incalzire, SIB 051, vei fi surprins cat de repede grijile tale zilnice se indeparteaza. Acesti tip de scaun iti va permite sa adopti o stare de sanatate buna si un stil de viata mai liber.

Scaunele de masaj ofera nenumarate beneficii

Multe beneficii oferite de un scaun directorial cu masaj sunt considerabile. Pe langa imbunatatirea sanatatii generale si prevenirea mai multor afectiuni fizice si boli, un astfel de scaun iti poate imbunatati chiar si bunastarea emotionala prin reducerea nivelurilor de stres si tensiune si imbunatatirea unei stari sufletesti euforice.

O mai buna circulatie a sangelui si un echilibru de oxigen

Miscarile de masaj oferite de scaunele de masaj  promoveaza circulatia sangelui in intregul corp. Acest lucru poate ajuta la prevenirea amortelii sau rigiditatii picioarelor, spatelui, umerilor sau gatului. In timp ce relaxeaza muschii corpului, masajul imbunatateste si ventilatia plamanilor, ceea ce permite o respiratie mai profunda si mai eficienta.

Pe langa numeroasele beneficii fizice resimtite, fotoliul de masaj este cel mai bun aliat al tau impotriva stresului si tensiunii.

Relaxarea muschilor intepeniti

Stresul mental nu este singura forma de stres care poate dauna sanatatii. Stresul fizic, cauza principala a tensiunii musculare, poate provoca dureri fizice si, astfel, te poate impiedica sa ajungi la o stare de relaxare pe langa interferarea cu somnul. Masajul regulat relaxeaza muschii si ii mentine supli, reducand simptomele fizice precum durerile musculare si articulare.

Reducerea tensiunii arteriale

Hipertensiunea arteriala este adesea cauzata de o problema fizica sau de un nivel ridicat de stres sau de hipertensiune arteriala. Masajul regulat combate tensiunea arteriala pe doua fronturi; in primul rand, favorizeaza echilibrul circulatiei sangelui in intregul corp si in al doilea rand, reduce considerabil nivelul de stres.

Imbunatatirea posturii

Muschii incordati te pot face sa suprasoliciti anumite parti ale corpului. Pe langa faptul ca provoaca probleme similare altor muschi si grupe musculare, durerile musculare te pot determina sa dezvolti obiceiuri de postura proasta si astfel sa provoace probleme mai grave pe termen lung.

Pozitia proasta poate chiar ingreuna respiratia si poate interfera cu circulatia sangelui. Astfel, masajul te poate ajuta sa iti restabilesti postura si sa iti restabilesti echilibrul biomecanic.

Un corp relaxat promoveaza o stare de spirit relaxata

Un corp relaxat imbunatateste relaxarea mintii. Trupul si sufletul sunt strans legate, iar muschii incordati pot fie cauza, fie cauza principala a tensiunii mentale si emotionale. Ajutand la prevenirea sau combaterea simptomelor fizice ale stresului, poti contribui si la prevenirea tulburarilor emotionale care pot fi cauzate de stres si tensiune pe termen lung.

Ameliorarea stresului si tensiunii

Ritmul modern de viata este adesea coplesitor, cu programe incarcate, ore lungi de lucru si stres general care este adesea inevitabil. Desi unele niveluri de stres, tensiune si anxietate sunt naturale, astfel de manifestari ale organismului pot provoca daune semnificative sanatatii.

Dupa doar cateva minute pe scaunul directorial cu masaj, vei incepe deja sa simti beneficiile acestuia.

0 Shares
You May Also Like