Se fac angajari in Botosani conform trustului de presa Botosaneanul

0 Shares
0
0
0

Botosaneanul este ziarul ce tine in pas cu noutatile locuitorii din orasul Botosani, dar si din judet. Din cauza pandemiei situatia cu locurile de munca disponibile a fost si mai tare afectata, insa iata ca acum se fac angajari Botosani. Afla in continuare ce locuri sunt disponibile si ce mai poti afla de pe botosaneanul.ro.

Angajari Botosani

Conform site-ului posturi.gov se organizeaza concursuri pentru ocuparea locurilor de munca in diferite institutii din Botosani. Posturile disponibile sunt in scoli, primarii, spitale si alte institurii. Lista posturilor cu angajari Botosani cuprinde urmatoarele locuri de munca:

Sofer microbuz scolar, la Scoala Gimnaziala nr. 1 din comuna Durnesti, Botosani;

Asistent medical generalist si ingrijitoare, 3 posturi, la Spitalul municipal Dorohoi;

Asistent medical generalist debutant, la Primaria Comunei Sedriceni, Botosani;

Medic primar medicina de familie, la Primaria Comunei Sedriceni, Botosani;

Inspector de specialitate I, la Directia de Servicii Publice, Sport si Agrement, Botosani;

Director ingrijiri, la Spitalul Judetean de Urgenta “Mavromati”, Botosani;

Muncitor calificat – paznic – la Primaria comunei Broscauti, Botosani.

Acceseaza botosaneanul.ro pentru a afla mai multe informatii despre concursurile oraganizate si cum te poti inscrie.

Fii mereu informat cu Botosaneanul

Atunci cand ai nevoie de stiri de actualitate, redactate in mod profesional, veridice, Botosaneanul este trustul pe care te poti baza. Ziarul online iti prezinta tot ce se intampla in acest judet, dar si la nivel national. Trustul pune in lumina ce se face in intuneric, dezvaluie ce se ascunde sub mastile corupte ale diverselor institutii, ne overa diverse reportaje, investigatii si interviuri interesante. Cititorii pot gasi aici stiri din categorii precum invatamant, sanatate, politica, sport, administratie, imobiliare si altele.

Poti citi aici stirea zilei dis-de-dimineata si, de asemenea, poti gasi categoria de breaking news, unde citesti despre accidentele rutiere petrecute si alte tragedii, despre situatii din politica si guvern, situatia pandemica in Botosani si altele.

Conform trustului Botosaneanul in luna noiembrie judetul Botosani are a doua cea mai scazuta rata de imbolnaviri cu virusul Covid din Romania, dupa Suceava. Se pare ca trendul este in descendent, iar Botosaniul ramane in zona galbena. Desi Suceava si Botosani au printre cele mai reduse procentaje de vaccinare din tara, iata ca aceste judete au si cea mai mica rata de infectare.

Descopera mai multe despre situatia pandemica si evolutia imbolnavirilor in noiembrie in Botosani accesand pagina botosaneanul.ro.

0 Shares
You May Also Like