Sfaturi pentru amenajarea locuintei tale

Sfaturi pentru amenajarea locuintei tale

0 Shares
0
0
0

La TGG vei gasi mereu ceea ce cauti si ceea ce iti doresti pentru locuinta ta. Materialele pentru amenajarea interiorului si numeroase elemente de design vin la preturi dintre cele mai bune pentru tine, iar dintre ele se remarca usile de interior din lemn masiv.

Pentru alegerea si montarea usilor de interior, cel mai bine este ca tu sa apelezi la un expert in acest domeniu, cel care va face toate masuratorile necesare care ii vor permite acestuia sa ia cea mai buna decizie de fiecare data.

Daca iti construiesti o casa noua, trebuie sa stii ca imediat dupa turnarea sapei din camerele casei trebuie stabilite golurile de usi. E util de stiut ca fiecare tip de usa si fiecare brand are propriile standarde in privinta marimii usilor livrate catre clienti.

Daca vei dori sa ai o usa din lemn masiv cu o alta configuratie si alte dimensiuni, vei fi nevoit sa platesti un tarif suplimentar in acest scop.

Ceea ce ignora unii este spatiul de intalnire dintre parchet si gresia de sub usa, iar acest spatiu trebuie sa permita inchiderea si deschiderea usii respective. Astfel, inaltimea usii este stabilita in functie de grosimea pardoselii din camera respectiva unde montezi acea usa.

Daca vrei sa ai la dispozitie usile la timpul potrivit, acestea trebuie sa fie comandate din timp, astfel incat sa nu fii luat prin surprindere atunci cand vei dori sa finisezi interiorul casei tale. Cei care doresc sa isi amenajeze casa in stil modern pot sa comande usi de culoare deschisa, dar ele trebuie sa se potriveasca si cu alte elemente din interiorul casei respective.

La fel, usile de culoarea nucului sunt si ele unele de tip modern. Usile pot avea un finisaj diferit, ele putand avea folie melaminata sau chiar furnir natural, acestea fiind o varianta mai scumpa si mai greu de procurat de catre oricine doreste finisaje deosebite in propria locuinta.

Exista si situatii in care oamenii opteaza pentru usi din sticla, acestea avand elemente de decor deosebite si reprezentand o varianta foarte buna, aleasa in situatia in care o locuinta este amenajata modern. Usile din sticla se pot personaliza prin sablare sau pot fi pictate in diverse modele si motive de catre cei care le aleg.

Bineinteles, un astfel de serviciu include un cost suplimentar, insa rezultatul obtinut poate multumi pe oricine. O alta dificultate intampinata de oamenii care doresc sa cumpere usi de interior este legata de culoarea acestora.

Culoarea usilor de interior este aleasa si in functie de fiecare camera. Cele in care locuiesc tinerii vor fi diferite de usile de interior ale camerelor in care locuiesc persoanele cu o varsta inaintata deoarece cerintele estetice sunt altele de la un caz la altul.

Fiecare poate opta pentru un model diferit de usi pentru a se simti in largul lui in propria camera in care locuieste. Te poti ghida si dupa nuantele de culoare care predomina pe hol sau in camera respectiva pentru a fi sigur ca faci alegerea potrivita pentru tine.

0 Shares
You May Also Like