Trucuri ale companiilor de asigurari care ne costa bani

Trucuri ale companiilor de asigurari care ne costa bani

0 Shares
0
0
0

Indiferent ca avem o masina nou-nouta sau una veche, dar care nu ne lasa la greu, cu totii ne dorim sa achizitionam o asigurare ieftina. Pentru acest lucru, rcaautoieftin.ro ne vine in ajutor. Rcaautoieftin.ro ne ofera posibilitatea de a obtine un rca auto ieftin online urmand doar trei pasi simpli: completam formularul cu datele personale, alegem rca-ul care ni se potriveste, iar www.rcaautoieftin.ro ne livreaza asigurarea rca acasa, rapid si gratuit.

Vom vorbi in continuare despre cateva dintre trucurile care ne costa bani in ceea ce priveste asigurarea auto.

Exista, oare, o modalitatea de a obtine asigurarea impotriva asigurarii auto? Unii, care au fost victimile unor practici scrupuloase ale diferitelor companii de asigurari, isi doresc sa poata achizitiona o polita de asigurare care sa-i protejeze impotriva asigurarii auto. Din nefericire, simtim de multe ori ca suntem la mana gigantilor din industria asigurarilor, insa exista, totusi, o modalitate de a inclina balanta in favoarea noastra. Totul se rezuma la educatie. Daca reusim sa cunoastem trucurile companiilor de asigurari, atunci vom sti si cum sa le evitam.

1.    Este posibil sa nu avem nevoie de asigurarea de coliziune

Sa presupunem ca am cumparat un model mai vechi de automobil. A costat doar 2500 de dolari si are mai mult de sapte ani vechime. Pe masura ce masina noastra se depreciaza, aceasta se apropie din ce in ce mai mult de scutirea impozitului pe venit. Trebuie sa ne amintim ca societatea de asigurari nu va plati mai mult decat valoarea masinii noastre, prin urmare, daca valoarea este mai mica sau egala cu impozitul pe venit, atunci nu vom primi niciun ban. In cazul in care conducem o masina veche, ar trebui sa ne gandim sa nu achizitionam o asigurare de coliziune. Polita minima ceruta de lege este suficienta in acest caz. Nu trebuie sa ne bazam pe faptul ca agentul de asigurari ne va spune toate aceste lucruri.

2.    Daca avem o masina imprumutata, avem nevoie si de asigurare de distanta

Dupa ce am scapat de masina veche, am achizitionat una noua cu acel parfum de automobil nou pe care toata lumea il iubeste. Am luat un imprumut de 25000 de dolari si am ajuns cu masina acasa. Doua saptamani mai tarziu masina noastra a fost avariata, iar compania de asigurari a oferit sa plateasca 21000 de dolari pentru masina. Banca va dori insa achitarea celor 25000 de dolari si nimic mai putin, asa ca va trebui sa mai facem rost de inca 4000 $. Fara asigurarea de distanta, va trebui sa platim aceasta suma din buzunarul propriu. Prin urmare, daca avem o masina cumparata pe baza unui imprumut este bine sa avem si asigurare de distanta.

3.    Oricum nu veti intelege

Ati incercat vreodata sa cititi polita de asigurare? Indiferent de nivelul de educatie sau de inteligenta noastra in ceea ce priveste traficul, aceste polite sunt scrise intr-un mod extrem de complicat, insa, aceasta problema pare a-si fi gasit rezolvarea. Spre exemplu, legislatia din mai mult de jumatate din Statele Unite cere companiilor de asigurari sa scrie politele intr-o limba engleza inteligibila. Trebuie sa cerem intotdeauna explicatii atunci cand nu intelegem cate ceva.

0 Shares
You May Also Like