Reactii si comportamente in randul pariorilor – tu cum gestionezi situatiile in care pierzi?

Leave a comment

Oricine a pariat macar o data in viata, indiferent de sport, stie ca este necesara capacitatea de a gestiona emotiile in astfel de momente intrucat efectele nu sunt intotdeauna cele mai placute. A pierde un pariu important pentru unii este capat de lume. De ce se intampla asta?

Firesc nu este in orice caz, deci identificarea unei modalitati prin care astfel de situatii sa fie evitate este necesara, iar in general cei care au dobandit skillurile necesare pentru a gasi ponturi pariuri sportive biletul zilei in mod inteligent nu au aceasta problema.

Ceea ce multi nu reusesc sa inteleaga este faptul ca la un moment dat orice parior pierde. In fapt mai mare este procentul pierderilor decat cel al castigurilor – cel putin la inceput de drum. Pana deprinzi cum functioneaza lucrurile si inveti cate ceva despre lumea pariurilor, trebuie sa fii impacat cu faptul ca vei avea esecuri. Nimic grav in orice caz, insa pentru ca impactul lor sa fie minim sau inexistent asupra ta, este necesar sa stii sa te organizezi in aceasta privinta, respectiv sa inveti cate ceva despre cum se pariaza.

Despre gestionarea corecta a emotiilor la pariuri

Tu cum reusesti sa iti gestionezi emotiile atunci cand pierzi la pariuri? De obicei persoanele care nu se intereseaza cu privire la ponturi pariuri sportive biletul zilei sau alte astfel de informatii sunt cele care trec mai des prin astfel de frustrari.

Ca sa iti identifici stadiul si starea in ceea ce priveste calitatea ta de parior, ar trebui sa iti adresezi o serie de intrebari. Iata cateva dintre acestea:

  • Ce obiective iti stabilesti atunci cand pariezi un bilet?
  • Faci asta pentru pura distractie sau esti motivat sa obtii castiguri insemnate?
  • Te intereseaza sa castigi bani buni in timp scurt?
  • Cat de serios esti legat de strategiile prin care poti genera un profit stabil pentru un termen indelungat?
  • Esti capabil sa gestionezi corect emotiile atunci cand pierzi un pariu?

Daca te consideri o persoana care face asta din pura placere, este necesar sa iti spui asta cu voce tare ca sa fii convins de faptul ca lucrurile stau chiar asa. Iti vei da seama de adevar in orice caz in momentul in care te vei afla in situatia respectiva.

Dan Bradu seo

Tabara cealalta, a celor care sunt afectati de pierderi sunt cei care de obicei joaca agresiv, care pariaza des, mult si fara a se orienta dupa vreo strategie anume. Fac asta in ideea de a castiga mult intr-un timp scurt, ceea ce prea rar se intampla.

In aceasta tabara se identifica patru tipuri principale de pariori – cei suparaciosi, nervosi, ghinionisti sau realisti. Cam asa se intampla in mare, insa sunt si persoane care acumuleaza toate aceste frustrari – nimic bun pentru sanatatea lor in orice caz.

Trebuie sa te concentrezi pe capacitatea de a gestiona corect emotiile, de a dezvolta aceasta latura. Sunt cateva aspecte pe care trebuie sa ti le stabilesti in minte de la bun inceput si sa nu te abati de la aceste proprii reguli, sa zicem asa.

In nici un caz sa nu faci vreodata un pariu daca stii ca nu ai banii respectivi la dispozitie. Sa nu ai in vedere posibilitatea de a te imprumuta in acest sens pentru ca in timp va deveni o obisnuinta care nu iti va aduce decat probleme, mai ales daca nu reusesti sa deprinzi arta de a paria.

Ia pauze de la pariat atunci cand pierzi in mod consecutiv. O perioada de liniste iti va fi de folos si te va ajuta sa te redresezi ulterior. Gasesti oricum in mediul online strategii bine puse la punct si sfaturi in aceasta privinta.

pureshapes.ro

Cat despre locul potrivit pentru ponturi pariuri sportive biletul zilei in mediul online, iti recomand cota2.ro. Intra aici si descopera noutati din aceasta lume.

Leave a Reply