Trei motive pentru care sa alegi pantofi dama piele naturala

Leave a comment

Lumea modei se schimba cu o viteza ametitoare, astfel incat colectiile au ajuns sa fie atat de efemere si rareori mai gasim un articol de imbracaminte sau incaltaminte care sa se mai potriveasca de la un sezon la altul.

Cat despre cei care aleg sa poarte aceeasi pereche de pantofi de la un an la altul, acestia sunt din ce in ce mai putini si sunt catalogati drept demodati sau chiar… zgarciti. In realitate insa, un articol de imbracaminte sau de incaltaminte, daca este de calitate, poate fi purtat oricand, daca este accesorizat cum trebuie si, mai ales, daca este ingrijit asa cum se cuvine.

Acest lucru este valabil cu atat mai mult in cazul unor pantofi dama piele naturala sau alt articol de incaltaminte din piele. Te vei intreba insa la ce bun sa dai mai multi bani e o pereche de pantofi dama piele naturala, cand ai la dispozitie mii de modele din imitatie din care sa alegi, unele mult mai avantajoase ca pret?

Fii autentica

Un prim motiv pentru care sa alegi pantofi dama piele naturala este autenticitatea. Cum spuneam si la inceputul acestor randuri, autenticitatea este cea care face diferenta intre un pantof din piele naturala si unul din imitatie sau din material textil. In primul rand, pielea are acea stralucire aparte, chiar si un miros specific, care fac din orice pereche de incaltaminte un articol autentic, capabil sa intoarca privirile dar, mai ales, care sa te faca sa te simti bine in propria… piele.

Astfel, cu un pantof din piele naturala in picioare nu vei fi niciodata catalogata drept o persoana fake, ci una care alege intotdeauna calitatea in detrimentul lucrurilor de duzina. De asemenea, un pantof din piele, indiferent ca este pentru femei sau pentru barbati, poate da acea nota de eleganta, capabila sa faca diferenta pe orice covor rosu, la orice petrecere sau chiar in viata de zi cu zi.

Confort sporit la picioare

Dincolo de aspectele legate de autenticitate si stil, o pereche de pantofi dama piele naturala iti asigura acel confort pe care niciun alt material nu ti-l poate oferi. Astfel, se stie ca pielea se mai intinde pe masura ce este purtata, spunandu-se ca incaltamintea ia forma piciorului celui care o poarta. Nu degeaba, in momentul in care achizitionam o pereche de pantofi din piele ni se recomanda sa alegem o marime mai mica, intrucat pielea se mai intinde odata ce este purtata.

pureshapes.ro

Nu in ultimul rand, pantofii din piele naturala reduc simtitor problemele legate de transpiratie si de mirosurile neplacute ale membrelor inferioare. Aceste fenomene sunt absolut normale pentru orice persoana si nu trebuie sa ne fie jena. Insa, cu cat materialul este de mai buna calitate, iar incaltamintea este mai bine ingrijita, cu atat acest disconfort va disparea.

Leave a Reply