Ce pompa cu tocator pentru fose septice putem sa alegem?

Ce pompa cu tocator pentru fose septice putem sa alegem?

0 Shares
0
0
0

A locui departe de aglomeratia orasului aduce cu sine o multitudine de avantaje care pot convinge chiar si pe cei mai exigenti beneficiari. Totusi, a te muta departe de oras, dar si de ceea ce presupune utilizarea de lucruri moderne, te poate determina sa cauti cele mai bune solutii pentru a le inlocui. Oricine are nevoie de confort, iar acesta poate fi creat doar cu ajutorul produselor potrivite.

Un aspect foarte important atunci cand vine vorba despre a locui la casa este cel care tine de igiena si de grija fata de fosele septice. Asa cum bine stim, acestea sunt unitati in care apele uzate sunt deversate, urmand un proces de sedimentare si unul de evacuare mai apoi. Aceste ape uzate, murdare, continand particule de anumite dimensiuni, trebuie sa fie eliminate in siguranta, astfel incat sa nu puna in pericol nici sanatatea umana dar nici pe cea a mediului inconjurator.

De aceea vom avea nevoie de o pompa pentru a putea gestiona apele murdare dar si particulele de mizerie, iar in acest sens putem folosi pompa cu tocator pentru fose septice flo 750w. Acest tip de pompa este special destinat gestionarii reziduurilor din cadrul foselor septice, avand proprietatea de a toca resturile, astfel incat sa conduca catre o deversare mai usoara a apelor uzate catre sistemul de canalizare.

Pompa cu tocator GRX 750 W are un debit de 14 metri cubi pe ora, iar inaltimea maxima de popmpare este de 11 metri. Pompa este robusta si realizata din materiale de calitate, astfel incat rezistenta acesteia sa fie maxima. In general fonta si inoxul sunt materialele folosite de cele mai multe ori, deoarece acestea pot garanta un comportament adecvat in cazul majoritatii solicitarilor.

Astfel, prin faptul ca pompa este imersata in lichid ea va trebui sa respunda acestor exigente de rezistenta la lichide. Pompa este dotata de asemenea cu un intrerupator plutitor care are ca rol asigurarea functionarii in mod automat si protectia pompei in cazul functionarii acesteia fara apa. In acest fel sunt reduse accidentele, lucru care conduce catre un grad sporit de protectie la situatii care in mod normal ar fi independente de vointa noastra.

O astfel de pompa poate fi folosita si in cazul inundatiilor, in subsoluri sau in demisoluri, sau acolo unde avem prezente acumulari mari de ape murdare. Pompa va reusi sa evacueze aceste tipuri de ape si sa marunteasca in acelasi timp particulele de mari dimensiuni ce nu ar putea fi eliminate in mod normal fara a se interveni in cazul lor.

Unde putem gasi acest tip de pompa cu tocator pentru fose septice flo 750w?

In magazinul www.shop-einstal.ro vom gasi pompe de acest tip, special destinate acestor situatii, astfel incat fiecare beneficiar sa poata asigura un plus de igiena in cazul propriei fose septice. Este important sa vedem care este capacitatea necesara a pompei, dimensiunile si in general specificatiile tehnice, astfel incat fosele noastre sa poata fi acoperite din punct de vedere al unui beckup in ceea ce priveste particulele de mari dimensiuni ce pot influenta in mod defavorabil deversarea apelor murdare in sistemul de canalizare.

0 Shares
You May Also Like