Care sunt beneficiile presoterapiei?

Leave a comment

Tratamentul numit presoterapie este realizat asa cum putem deduce si din numele sau cu un aparat presoterapie. Tratamentul de presoterapie este utilizat pentru a stimula circulatia sangvina si fluxul limfatic.

Acesta este si un complement perfect in tratamentele corporale care au drept scop reducerea celulitei ori remodelarea siluetei si slabirea in centimetri sau detoxifierea organismului. Tratamentul cu ajutorul presoterapiei este de un foarte mare ajutor pentru acele persoane care sufera de o circulatie proasta ori de retentie mare de lichire.

Tinand cont de echipamentul special care are scopul de a ajuta sistemul limfatic pentru a elimina toxinele dar si grasimile cat mai natural. Presoterapia e un tratament care nu este invaziv si nedureros ce ofera mai multe beneficii fata de cele evidente.

Dan Bradu seo

Sunt si o serie de beneficii ale tratamentului de presoterapie. In primul rand are rolul de a detoxifica organismul. In timp ce pacientul se va supune unei proceduri de presoterapie, substantele toxice si fluidele excesive din organism au fost determinate pentru a fi eliminate cu ajutorul transpiratie si prin urina.

Presoterapia reprezinta o foarte buna metoda cu ajutorul careia se va elimina celulita, din cauza faptului ca are rolul de a stimula dezvoltarea celulelor adipoase care se afla in tesutul adipos subcutanat din piele. In plus metoda aceasta va subtia si pielea si o va face mult mai fina si mai catifelata.

Presoterapia actioneaza precum un masaj limfatic. Pe toata perioada sedintelor de presoterapie este stimulat sistemul nostru limfatic.

Presoterapia are rolul de a modela corpul intr-un mod foarte armonios. Este o procedura care se recomanda pacientilor ce vor sa slabeasca in centimetri ori in circumferinta.

pureshapes.ro

Presoterapia are rolul de a relaxa corpul. In afara de beneficiile pe care le-am prezentat mai sus, presoterapia este in acelasi timp si o foarte buna metoda cu ajutorul careia se va relaxa corpul din punct de vedere fizic dar si din punct de vedere psihic pentru ca aceasta procedura are rolul de a relaxa in acelasi timp si creierul. Pentru ca este stimulata circulatia sangelui toate celulele vor fi mult mai bine oxigenate si organismul se va simti mult mai odihnit iar creierul se va relaxa.

O sedinta pentru drenaj limfatic dureaza de obicei o jumatate de ora, si pentru a avea rezultate foarte buna sunt recomandate minim doua sedinte saptamanal pe o perioada de o luna.

Pentru a avea gambe, coapse si glezne frumoase, se va apela la presoterapie care va va activa circulatia venoasa si limfatica, si implicit va mobiliza grasimile ce se strang in corp si va preveni depozitarea acestora.

Aceasta metoda este reprezentata de imbracarea pantalonilor care au mai multe camere ce pot sa fie umplute separat si care vor incepe de la degete si vor ajunge pana in zona bustului. Tratamentul are in general zece astfel de sedinte.

Pentru a completa o dieta sanatoasa puteti sa folositi si colantii impotriva celulitei care va ajuta sa eliminati kilogramele. Acestia folosesc caldura propriului corp cu scopul de a accelera transpiratia si contin si microcapsulele care ajuta la distrugerea celulelor adipoase.

Sunt mai multe avantaje oferite de presoterapie pe care le vom discuta intr-un articol viitor.

Leave a Reply