Aplicatii interesante pe care ar trebui sa le ai in calculator

Aplicatii interesante pe care ar trebui sa le ai in calculator

0 Shares
0
0
0

Recenta incursiune a Google in aplicatiile de podcasting atinge un echilibru bun intre functionalitate si simplitate. Pe langa redarea emisiunilor preferate, sincronizeaza si ascultarea pe mai multe dispozitive, iar dispozitivele acceptate includ si difuzoare Google Home.

Interfata este curata, astfel ca cautarea si descoperirea de noi podcast-uri este simpla, Google plaseaza o alta bijuterie printre aplicatiile indispensabile pentru Android. In cazul in care telefonul tau are sticla sparta, primul pas ar trebui sa fie apelarea la servicii de inlocuire sticla telefon.

CamScanner

Un scaner bun vine acumintr-o aplicatie indispensabila pentru Android. Mai multe aplicatii iti permit sa utilizezi camera telefonului pentru a scana documente pe hartie, dar putine sunt la fel de eficiente si puternice ca CamScanner.

Poate decupa si imbunatati imaginile in cateva secunde, oferind un document digital bine aliniat si usor de citit, chiar si atunci cand camera telefonului tau nu este cea mai buna disponibila. Poti imbina documentele impreuna, poti adauga propriile adnotari si apoi poti partaja rezultatul ca PDF sau JPG.

In plus fata de versiunea de baza, iti poti inscrie pentru un cont premium. Cu aceasta versiune premium, CamScanner transforma imaginile in text digital care poate fi cautat pe telefon sau prin interfata web a aplicatiei.

IFTTT

IFTTT sau If This Then That, conecteaza diferite aplicatii impreuna: atunci cand apare un declansator intr-un serviciu („daca acesta”), o actiune consecventa genereaza un alt eveniment („atunci acel”). Poate fi integrata o varietate de programe, inclusiv social media, aplicatii web, dispozitive hardware, servicii online, platforme inteligente pentru acasa si multe altele.

Aplicatia functioneaza deosebit de bine cu un dispozitiv Android: il poti folosi pentru a-ti schimba imaginea de fundal a telefonului in fiecare zi, pentru a copia mesaje SMS in e-mail, pentru a posta in mai multe retele sociale in acelasi timp sau pentru a dezactiva Wi-Fi la iesirea de acasa.

Aceasta este doar o idee despre ceea ce este posibil cu IFTTT, care are multe alte caracteristici de explorat. Marile posibilitati de personalizare il fac pe buna dreptate una dintre aplicatiile indispensabile pentru Android.

Nova Launcher

Pe Android, poti personaliza aspectul pixel cu pixel intr-un mod care nu este posibil cu iPhone-urile. In special, aplicatiile de lansare, cum ar fi excelenta Nova Launcher, iti permit sa recreezi complet designul Android, schimband totul, de la aspectul ecranului de pornire la detaliile pictogramelor individuale ale aplicatiei.

Evernote

Printre aplicatiile pentru scris, Evernote merita, fara indoiala, o mentiune in indispensabilele aplicatii pentru Android. Evernote iti permite sa scrii note, programe, ganduri aleatorii si orice vrei sa scrii in forma digitala.

Aplicatia exista de mai bine de un deceniu acum, dar, in ciuda varstei sale avansate, a reusit sa ramana proaspata si in pas cu noii rivali. Unde exceleaza cu adevarat este in organizatie: Evernote iti permite sa sortezi toate documentele in caiete si sa le etichetezi cu categorii si etichete personalizate, astfel incat acestea sa fie usor de cautat si accesibile. De asemenea, se sincronizeaza perfect pe mai multe dispozitive.

Toate aceste functii sunt disponibile cu versiunea gratuita a aplicatiei. Daca achizitionezi un cont premium, ai si optiunea de a-ti conecta contul Evernote la aplicatii terte, precum si de a avea optiuni de partajare mai bune.

De ce sa iti faci propria aplicatie pentru afacerea ta

Exista mai multe dispozitive mobile in lume decat numarul total de computere si unitati de televiziune combinate, ceea ce inseamna ca afacerea dvs. are nevoie de o prezenta mobila pentru a ramane conectata cu clientii sai. Zach Cusimano, cofondator al dezvoltatorului de aplicatii din San Francisco, BiznessApps, spune ca „Ignorarea marketingului mobil pur si simplu nu mai este o optiune pentru nicio afacere”.

Aplicatiile mobile ofera o alternativa mult mai rapida decat navigarea pe mobil. Navigarea pe web necesita ca un utilizator sa lanseze un browser web, sa introduca o adresa URL si sa astepte incarcarea site-ului (cu conditia sa existe o receptie adecvata), in timp ce dureaza doar o secunda pentru a lansa o aplicatie mobila, deoarece majoritatea informatiilor sunt stocate in aplicatia in sine, facand posibila functionarea offline.

Aplicatiile mobile va intaresc marca marindu-va vizibilitatea. O aplicatie ofera unei companii o prezenta mai mare pe un telefon decat o face un marcaj de browser, deoarece este intotdeauna vizibila pe ecranul telefonului. Acest lucru ajuta la fidelizarea clientilor, deoarece afacerea dvs. este in fata lor in orice moment.

Clientii solicita aplicatii mobile, deoarece ii conecteaza rapid la companiile de interes. Companiile folosesc aplicatii pentru a-si imbunatati procesele si pentru a creste nivelul de accesibilitate pe care clientii lor il au. Scopul unei aplicatii mobile este sa se conecteze fara probleme si sa interactioneze cu clientii, facand-o un instrument valoros pentru afacerea moderna.

Aplicatiile reduc costurile mesajelor SMS si ale buletinelor informative pe hartie. Ele simplifica comunicatiile prin mesaje sigure, instantanee si directe catre clienti. Aplicatiile reduc volumul de munca al personalului prin cereri de informatii si apeluri telefonice.

0 Shares
You May Also Like