Magazin materiale de construcții Târgoviște – Plasa de gard sudată și plasa împletită

0 Shares
0
0
0

Plasele de gard sunt o alternativa excelenta la gardul scump. Pentru consumatorii care cauta optiuni bugetare pentru garduri, dar in acelasi timp, cauta o solutie de calitate, fiabila, un sistem simplificat de instalare, gardurile cu plasa sudate sunt o solutie ideala. Astfel de produse pot fi cumparate din magazinul online proactiv.ro magazine materiale de constructii Targoviste.

Gama de plase de gard sudate este destul de extinsa, in productia lor, acordandu-se prioritate materialelor moderne si ultimelor tehnologii, care fac posibila crearea de garduri de plasa cu adevarat de inalta calitate. Plasa de gard are multifunctionalitate, pe langa scopul ei direct – de a proteja teritoriul de oaspetii nedoriti, sunt perfecte si pentru alte scopuri. Unele tipuri de plasa de gard sunt utilizate ca agent de armare in operatiile de finisare si tencuire.

Plasa sudata este o alegere buna pentru constructia de garduri si bariere. In magazinul online exista o gama larga de plase sudate zincate cu diverse celule: patrat si dreptunghiular. Plasa gard este utilizata pentru construirea de garduri, bariere, pentru tencuirea peretilor, pentru cernerea materialelor in vrac si pentru protectia termica a echipamentelor industriale si a conductelor.

De asemenea, este realizata din sarma de diferite grosimi, cu ochiuri de dimensiuni diferite, neacoperite, zincate sau cu un strat de polimer, infasurare compacta si conventionala. Plasa de gard sudata este un material versatil. Cel mai adesea, este utilizata pentru gardul casutelor de vara si case private, iar ochiurile materialului nu interfereaza cu patrunderea luminii, ceea ce permite ingradirea locului fara a afecta plantele. Materialul este usor de taiat la dimensiune.

Plasa de gard impletita

Plasa de gard impletita este o optiune pentru un anumit scop. Plasa de gard impletita este un material special conceput pentru a realiza un gard de inalta calitate si fiabil. Este foarte solicitata in diverse scopuri, deoarece are o functionalitate ridicata. Datorita gamei extinse de tipuri de produse, poti alege si cumpara intotdeauna exact ceea ce ai nevoie pentru un anumit scop. Plasa de gard impletita este ideala ca structura de protectie: pentru cabane private, cabane de vara, pentru cladiri administrative, diverse institutii, pentru complexe sportive.

Acest tip de material este cu adevarat fiabil, durabil si usor de instalat pentru imprejmuirea casutelor de vara si a curtilor, a locurilor de joaca, a proiectelor de constructii si altele. In plus fata de indicatorii functionali, se poate observa ca plasa metalica se distinge prin caracteristici de performanta excelente. Utilizarea zilnica este pe primul loc, precum si capacitatea de a inlocui rapid elementele individuale. Avantajele ochiurilor se manifesta direct in timpul instalarii sale. Instalarea unui astfel de gard nu necesita crearea turnarii betonului, ceea ce reduce semnificativ costul instalarii. In acelasi timp, necesitatea unui set minim de elemente de instalare, deschide oportunitati pentru utilizarea sa, chiar si pentru o persoana fara experienta in acest domeniu.

 

0 Shares
You May Also Like