iPhone 6s

Apple – iPhone 6s

0 Shares
0
0
0

Toate telefoanele “S” arata ca precursorii lor, iar iPhone 6S nu este diferit. Faptul ca Apple utilizeaza in continuare designul de baza iPhone 6S pentru iPhone 8 arata cat de mult crede in el.

Spatele plat, muchiile curbate si rama mare in jurul ecranului au devenit trasaturi iconice care au rezistat testului timpului. Designul telefonului inca masoara impotriva telefoanelor mai moderne, in cea mai mare parte.

Nu totul este insa perfect. Ansamblurile antenei care se strecoara in jurul spatelui si al partilor laterale sunt ingrozitoare urate, spargand aspectul altfel neted.

Pe partea laterala aveti butoanele de alimentare si butoanele de volum, cu mufa pentru casti si conectorul Lightning din partea inferioara. Sub afisaj se afla butonul de acasa cu senzor de amprenta Touch ID integrat.

Spre deosebire de iPhone 7 si iPhone 8, butonul de aici este o cheie fizica care se misca cand o apasati. Demontarea butonului mecanic a permis ca urmatoarele dispozitive iPhone sa aiba o nota de rezistenta la apa.

Ecranul nu este cel mai bun acolo este – OLED-urile Samsung se afla intr-o alta liga – dar este excelenta pentru un LCD, chiar si cativa ani mai tarziu.

Contrastul este minunat, iar culorile sunt naturale. Unii ar putea argumenta faptul ca cei 326 de pixeli per inch (ppi) nu sunt destul de ascutiti, dar acest argument nu poate determina utilizatorii sa nu isi aleaga un asemenea model de la iPhone.

Touch 3D este, fara indoiala, caracteristica definitorie a ecranului iPhone 6S. Permite iPhone sa detecteze diferite niveluri de presiune si sa declanseze noi actiuni in functie de cat de greu apasati.

Este un fel de caracteristica care necesita explorare si experimentare atat de la utilizatori cat si de la dezvoltatori. La inceput, veti explora ecranul de pornire – apasand mai mult pe iconite pentru a vedea ce se intampla. Uneori nu este nimic, ceea ce este frustrant, dar uneori veti fi intampinat cu comenzi rapide pentru actiuni specifice.

De exemplu, prin folosirea functiei “Touch 3D” din pictograma Aplicatie aparat foto apare in comenzile rapide pentru a se realiza singure fotografiile sau pentru a filma un videoclip. Incearca-o pe aplicatia Harti si poti sa-ti impartasesti rapid locatia sau sa primesti instructiuni acasa. Aplicatia Muzica va lansa postul de radio Beats1; aplicatia Calendar va crea un nou eveniment; aplicatia Wallet va va afisa ultima dvs. tranzactie. Toate aceste mici comenzi rapide sunt utile, dar sunt in interiorul aplicatiilor unde 3D Touch prezinta dividende reale.

In ceea ce priveste camera foto, putem spune ca dispozitivul este unul remarcabil, iar cei 12 MP ai camerei principale sunt capabili sa realizeze fotografi remarcabile. Camera foto frontala deasemenea realizeaza selfie-uri superbe.

iPhone 6S – Performanta

IPhone-ul 6S este cu adevarat rapid, ceea ce se pare ca nu este la fel de rapid ca “stupidfast”, dar este totusi destul de ciudat. Apple A9 SoC (Sistem pe un Chip) gazduieste un nou GPU PowerVR stralucitor si doua nuclee CPU tactate la 1.8GHz fiecare, de la 1.4GHz, si exista 2GB de RAM, care insa sunt suficienti pentru utilizatori.

iPhone 6S – Viata bateriei

Viata bateriei ar putea fi unul din motivele pentru care probabil va ganditi sa optati pentru un alt model, pentru ca un acumulator iPhone 6s nu rezista foarte mult timp incarcat.

IPhone-ul 6 nu a avut o reputatie stelara pentru viata bateriei si, in timp ce unele dintre aceste plangeri sunt exagerate, nu sunt lipsite de temeiuri. Desigur, varianta “Plus” vine totusi cu o baterie imbunatatita de 1715 mAh.

Asadar, acestea fiind spuse, atunci cand va doriti un smartphone bun la un pret atractiv, decat sa optati pentru un model mai nou si de la un producator no name, mai bine alegeti un model precum iPhone 6s, care are o anumita vechime, dar care este produs de catre un brand de top, si care ruleaza perfect si arata perfect.

0 Shares
You May Also Like