Informatii utile despre telefoanele Samsung si evolutia lor

Leave a comment
pureshapes.ro
Share Button

Ne-a placut S9 si S9 Plus iar utilizatorii au fost de-a dreptul incantati de aceste modele. Ulterior am asteptat noile modele cu sufletul la gura. Si nu am fost dezamagiti. Samsung a dezvaluit urmatoarea generatie de telefoane Galaxy, Galaxy S10 , S10 + , S10e si Galaxy Fold – un telefon pliabil de ultima generatie.

Samsung continua sa fie unul dintre cei mai populari producatori de telefoane din lume si cu un motiv intemeiat. Smartphone-urile emblematice Galaxy S ale companiei ambaleaza deseori cea mai buna tehnologie, design inovativ si functionalitate usor de utilizat, detalii pe care utilizatorii le apreciaza.

Am avut recent lansarea  Galaxy S10  si a altor modele insotitoare. Asadar, ne-am gandit ca va fi o perioada grozava sa aflam care au fost primele telefoane Samsung care au deschis drumul acestei companii spre ceea ce este ea astazi. Am ignorat variantele – Neo, Plus, Mini, etc – si am discutat despre cele mai apreciate din fiecare gama.

Asadar, analizeaza telefoanele de mai jos si vezi cum Samsung si-a schimbat filozofia de design pe masura ce tehnologia s-a imbunatatit.

Samsung Galaxy S

Lansat pentru prima data in iunie 2010, Samsung Galaxy S a rulat pe Android 2.1 si avea un ecran Super AMOLED de 800 x 480. Avea, de asemenea, un procesor cu un nucleu de 1 GHz si 0,5 GB RAM. Camera posterioara era de 5 megapixeli, in timp ce camera frontala era de doar 0,3 megapixeli.

Samsung Galaxy S2

Cunoscut si sub denumirea de Samsung Galaxy S II , telefonul imbunatatit a fost lansat in aprilie 2011 si a prezentat un ecran similar de 800 x 480 ca si predecesorul sau. Procesorul a obtinut o crestere la dual-core si 1.2 GHz si a fost dotat cu 0.75 GB RAM. Camera din spate era de 8 megapixeli de aceasta data, cu o camera frontala de 2 megapixeli.

Samsung Galaxy S3

Din nou, ramanand cu cifrele romane, deci deci cunoscut din punct de vedere tehnic ca Samsung Galaxy S III, acest model a aparut in mai 2012 si a fost primul din serie care a avut un ecran HD.

Rezolutia sa de 1280 x 720 a fost destul de revolutionara la acea vreme. De asemenea, a aut Android 4.0 Ice Cream Sandwich . La lansare a existat un procesor quad-core de 1,4 GHz cu 1 GB RAM, desi Samsung a ramas cu o camera posterioara de 8 megapixeli.

Samsung Galaxy S4

Lansat in aprilie 2013 si eliminand cifrele romane pe care nimeni nu le-a folosit atunci cand se referea la telefoanele Galaxy  pe internet, S4 avea un ecran Full HD de 5 inci. De asemenea, a redus puterea de procesare la un cip quad-core de 1,9 GHz, cu 2 GB RAM. Camera din spate a avut si ea o imbunatatire, ajungand pana la 13 megapixeli.

Samsung Galaxy S5

Dan Bradu seo

In aprilie 2014, S5 avea si un ecran Full HD, dar era putin mai mare, masurand 5,1 inci (un model LTE-A a ajuns pana la 2560 x 1440). La bord a existat un procesor quad-core de 2,5 GHz, cu 2 GB RAM. Iar camera din spate a fost din nou imbunatatita, la un modul de 16 megapixeli.

 

Leave a Reply

*

code