Informatii utile despre telefoanele Samsung si evolutia lor

Informatii utile despre telefoanele Samsung si evolutia lor

0 Shares
0
0
0

Ne-a placut S9 si S9 Plus iar utilizatorii au fost de-a dreptul incantati de aceste modele. Ulterior am asteptat noile modele cu sufletul la gura. Si nu am fost dezamagiti. Samsung a dezvaluit urmatoarea generatie de telefoane Galaxy, Galaxy S10 , S10 + , S10e si Galaxy Fold – un telefon pliabil de ultima generatie.

Samsung continua sa fie unul dintre cei mai populari producatori de telefoane din lume si cu un motiv intemeiat. Smartphone-urile emblematice Galaxy S ale companiei ambaleaza deseori cea mai buna tehnologie, design inovativ si functionalitate usor de utilizat, detalii pe care utilizatorii le apreciaza.

Am avut recent lansarea  Galaxy S10  si a altor modele insotitoare. Asadar, ne-am gandit ca va fi o perioada grozava sa aflam care au fost primele telefoane Samsung care au deschis drumul acestei companii spre ceea ce este ea astazi. Am ignorat variantele – Neo, Plus, Mini, etc – si am discutat despre cele mai apreciate din fiecare gama.

Asadar, analizeaza telefoanele de mai jos si vezi cum Samsung si-a schimbat filozofia de design pe masura ce tehnologia s-a imbunatatit.

Samsung Galaxy S

Lansat pentru prima data in iunie 2010, Samsung Galaxy S a rulat pe Android 2.1 si avea un ecran Super AMOLED de 800 x 480. Avea, de asemenea, un procesor cu un nucleu de 1 GHz si 0,5 GB RAM. Camera posterioara era de 5 megapixeli, in timp ce camera frontala era de doar 0,3 megapixeli.

Samsung Galaxy S2

Cunoscut si sub denumirea de Samsung Galaxy S II , telefonul imbunatatit a fost lansat in aprilie 2011 si a prezentat un ecran similar de 800 x 480 ca si predecesorul sau. Procesorul a obtinut o crestere la dual-core si 1.2 GHz si a fost dotat cu 0.75 GB RAM. Camera din spate era de 8 megapixeli de aceasta data, cu o camera frontala de 2 megapixeli.

Samsung Galaxy S3

Din nou, ramanand cu cifrele romane, deci deci cunoscut din punct de vedere tehnic ca Samsung Galaxy S III, acest model a aparut in mai 2012 si a fost primul din serie care a avut un ecran HD.

Rezolutia sa de 1280 x 720 a fost destul de revolutionara la acea vreme. De asemenea, a aut Android 4.0 Ice Cream Sandwich . La lansare a existat un procesor quad-core de 1,4 GHz cu 1 GB RAM, desi Samsung a ramas cu o camera posterioara de 8 megapixeli.

Samsung Galaxy S4

Lansat in aprilie 2013 si eliminand cifrele romane pe care nimeni nu le-a folosit atunci cand se referea la telefoanele Galaxy  pe internet, S4 avea un ecran Full HD de 5 inci. De asemenea, a redus puterea de procesare la un cip quad-core de 1,9 GHz, cu 2 GB RAM. Camera din spate a avut si ea o imbunatatire, ajungand pana la 13 megapixeli.

Samsung Galaxy S5

In aprilie 2014, S5 avea si un ecran Full HD, dar era putin mai mare, masurand 5,1 inci (un model LTE-A a ajuns pana la 2560 x 1440). La bord a existat un procesor quad-core de 2,5 GHz, cu 2 GB RAM. Iar camera din spate a fost din nou imbunatatita, la un modul de 16 megapixeli.

 

0 Shares
You May Also Like