Informatii utile despre iPhone Plus

Informatii utile despre iPhone Plus

0 Shares
0
0
0

Acest lucru poate parea o modificare minutioasa, dar diferenta este semnificativa, evident, in asa fel incat sa se schimbe inapoi la un iPhone 7. Pentru a obtine o idee clara asupra nivelului la care True Tone modifica echilibrul afisajului, comutati pe acesta si il dezactivati in Setari – si veti ramane uimiti la cat de albastru este ecranul normal.

La fel de bine ca si implementarea True Tone, ma enervez ca Apple nu a optat pentru OLED complet in intreaga gama. In schimb, doar iPhone-ul X are o saturatie mai buna si negru aproape perfect, care vin cu un panou OLED.

IPhone X are, de asemenea, un raport de contrast mult mai bun (1.000.000: 1 vs 1300: 1) si ofera “True HDR”. IPhone 8 Plus poate reda filme HDR (dinamica inalta) din iTunes si continut de la Netflix, dar acestea nu vor arata atat de bogate si colorate. Totusi, vizionarea versiunii HD Mad Max a fost o experienta placuta, chiar si pe un ecran de 5,5 inci. Va recomandam sa intrati aici pentru inlocuire display iPhone 8 Plus.

Ar putea fi mai important daca ar exista o statie de incarcare wireless in cutie, dar va trebui sa cheltuiti in jur de 40 $ / 40 $ / AU $ 60 pentru a cumpara una de la Mophie sau Belkin chiar acum, cu propriul dispozitiv AirPower de la Apple inca lipseste misterios.

Viteza incarcarii este impresionanta, desi nu este prea departe de cea a unei conexiuni prin cablu. Inca mai amintim incarcarea pe care ati obisnuit-o cu wireless, astfel incat sa puteti vedea de ce Apple a asteptat pana cand experienta a fost suficient de buna pentru ao pune in telefoane.

  • Modul portret este mai rapid si mai bun decat inainte
  • Portretul de iluminat este o caracteristica noua dar impresionanta
  • Caracteristica principala a senzorului dual 12MP pe camera din spate este modul imbunatatit de bokeh – iluminat portret dublat.

Abilitatile de aici sunt destul de uluitoare si arata cat de puternic este chipul A11 Bionic – capacitatea de a realiza algoritm contururile fetei si de a schimba dinamic dinamic este impresionanta.

Acest lucru se poate face fie in timp ce fotografia este luata sau dupa, prin intermediul galeriei. Este un instrument puternic, desi nu este unul care a impresionat cu adevarat pe oricine l-a vazut.

Si acest lucru este un fel de indicativ pentru iPhone 8 Plus ca un intreg – in timp ce experienta de ansamblu este netezit si imbunatatit, caracteristicile titlu nu sunt chiar acolo. Lumina portretului este buna, si aproape ca ne simtim vinovati de faptul ca nu evanghelizam mai mult, avand in vedere cat de multa inteligenta a creat-o.

Dar luarea unei imagini in modul portret necesita o configurare asa cum este – atingerea nivelului de calitate in care portretul de iluminare face o mare diferenta in ceea ce priveste rezultatul este rar.

Cu toate acestea, noul mod portret este unul dintre locurile in care iPhone 8 Plus este un upgrade semnificativ fata de predecesorul sau – este mai stralucitor, mai repede pentru a recunoaste obiectul pe care incercati sa il prindeti, si are, de asemenea, acea caracteristica Portrait Lighting, care nu este nu sunt disponibile pe modelele mai vechi.

0 Shares
You May Also Like