De ce se descarca atat de repede un Samsung Galaxy S6 Edge?

0 Shares
0
0
0

Din momentul in care telefoanele obile au deveit o necesitate pentru noi, fiecare persoana isi doreste sa detina un telefon care sa aiba performante maxime, si care sa fie fabricat de catre un producator de top.

Unul dintre acesti producatori este fara indoiala brandul corean Samsung, care scoate pe piata terminale foarte performante si foarte scumpe, precum cele din gama Galaxy S, sau Galaxy Note, insa acest brand comercializeaza si dispozitive care au performante medii si preturi accesibile pentru orice buzunar.

Si totusi, dintre terminalele comercializate de catre Samsung, cele mai apreciate sunt fara doar si poate cele din gama Galaxy S, atat datorita performantelor deosebite pe care acestea le au, cat si datorita designului lor minunat.

Ei bine, trebuie insa precizat faptul ca aceste telefoane au preturi destul de mari, iar multi utilizatori nu isi permit sa isi cumpere mereu cele mai noi telefoane din aceasta gama, asa ca trebuie sa se multumeasca si cu un telefon care a aparut de ceva timp pe piata.

Un bun exemplu ar fi acela al utilizatorilor care nu isi permit inca sa isi cumpere un Samsung Galaxy S8, insa care isi pot cumpara un model Samsung Galaxy S6 Edge, care vine la un pret foarte atractiv, si care are si specificatii tehnice pe masura.

Un asemenea telefon, pe langa specificatiile tehnice pe masura, are si un aspect minunat, insa cum nu exista nici un telefon perfect, chiar si aceste modele pot intampina diferite probleme.

Marea problema a terminalelor Samsung Galaxy S6 Edge este fara indoiala aceea ca telefonul se descarca foarte repede, iar acesta poate sa se descarce din diferite motive.

In primul rand, in momentul in care display-ul este setat sa aiba luminozitate maxima, atunci in mod evident se va consuma multa energie, asa ca pentru a se face economie de energie, utilizatorul ar trebui sa seteze luminozitatea la un nivel minim.

Functiile wifi, Bluetooth, dar si datele mobile sunt consumatoare mari de resurse, asa ca utilizatorii ar trebui sa lase activate aceste functii numai in momentul in care le foloseste, pentru ca daca le va uita active, va ramane surprins de faptul ca bateria se va descarca foarte rapid.

Foarte multi utilizatori aleg sa isi pastreze tot timpul active GPS-ul telefonului, insa cu siguranta si aceasta alegere este una gresita, pentru ca aceasta functie consuma foarte multe resurse de energie, asa ca bateria se va descarca destul de rapid.

Pentru a economisi energie, utilizatorii ar putea sa activeze si functia de economisire de energie a telefonului, iar astfel telefonul va rezista mai mult timp incarcat.

Ei bine, in conditiile in care utilizatorii de Samsung Galaxy S6 Edge incearca toate aceste mici trucuri pentru a-si ajuta terminalul sa reziste mai mult timp incarcat, insa acesta se descarca in continuare foarte rapid, atunci cu siguranta terminalul are o problema.

In aceste conditii, utilizatorului nu ii mai ramane decat sa isi duca terminalul la un service gsm specializat in reparatii Samsung, pentru o inlocuire acumulator Samsung S6 Edge, iar astfel se va rezolva problema.

0 Shares
You May Also Like