Care este diferenta intre un telefon reconditionat si unul reparat?

Leave a comment

Atunci cand avem probleme de orice fel cu telefonul mobil, cea mai buna solutie este sa ne adresam unu service gsm in Bucuresti sau in provincie, in cazul in care nu locuim in capitala.

Multi apleaza la prieteni sau la cunostinte atunci cand intampina probleme cu telefonul mobil, insa, nimic nu se compara cu asistenta pe care o poate oferi un service gsm din Bucuresti, precum www.servicegsm.ro, unul dintre cele mai bune service-uri gsm din capitala.

In cele ce urmeaza vom vorbi despre care sunt principalele diferente intre telefoanele mobile reconditionate si cele reparate.
Multe companii ofera telefoane folosite si reparate sau reconditionate la preturi mai mici decat cele initiale. Un telefon care este reconditionat a fost returnat de catre un dealer sau client producatorului din cauza unor deteriorari sau probleme de ordin tehnic.

Dan Bradu seo

Telefoanele reconditionate sunt verificate de defecte si, daca este necesar, reparate si curatate.

Unele companii achizitioneaza si telefoane folosite pe care le reconditioneaza in mod independent. In cele mai multe dintre cazuri, telefoanele au fost folosite pentru o perioada scurta de timp, iar cei care cumpara astfel de dispozitive primesc, de obicei, o garantie pentru acestea.

Tehnicienii care testeaza telefoane reparate sau reconditionate pot avea sau nu certificare. Procesul poate implica, de asemenea, piese de la producatorul original spre deosebire de piesele de schimb originale. Unele telefoane nu au nevoie de reparatii, ci doar sunt supuse unor teste de diagnosticare si asigurare a calitatii si apoi reconditionate pentru a avea un aspect nou.

Asa cum vazut, un telefon reparat este un telefon care a avut probleme ce au fost remediate, insa nu este neaparat in garantie si poate a fost sau nu curatat. Din cauza numarului mare de modele de telefoane disponibile si a vitezei cu care modelele cele mai noi sunt create, este mult mai costisitor si mai cronofag de reparat un telefon decat de inlocuit. Companiile care recicleaza si reconditioneaza telefoane mobile cumpara, vand si recicleaza, de cele mai multe ori, si alte dispozitive electronice, precum pagere si PDA-uri (Personal Digital Assistants).

pureshapes.ro

Cel care cumpara un telefon reconditionat trebuie sa verifice numarul de serie electronic, prin care se identifica telefonul si care determina unde sunt facturate minutele sau abonamentul acestuia. Cu acest numar, un cumparator poate sa determine, de asemenea, daca telefonul a fost furat sau daca a existat un abonament neplatit. O persoana care se gandeste sa cumpere un astfel de telefon trebuie sa vada daca acesta este compatibil cu reteaua la care el sau ea este abonat(a).

In afara de garantie si pretul redus, exista si alte motive pentru care telefoanele reconditionate pot fi considerate alegeri inspirate. Unele organizatii vand astfel de telefoane si doneaza profiturile pentru cauze caritabile.

Alte agentii ofera telefoane reconditionate victimelor violentei domestice, pentru ca acestea sa poate suna dupa ajutor in caz de nevoie. Achizitionarea unui telefon mobil reconditionat poate reduce, de asemenea, cantitatea de deseuri produsa de modelele de telefoane vechi si nedorite.

Pentru mai multe detalii legate de reparatiile pentru telefoane nu ezitati sa accesati http://www.servicegsm.ro/.

 

Leave a Reply