Cateva motive pentru care un pc refurbished este cea mai buna optiune

Cateva motive pentru care un pc refurbished este cea mai buna optiune

0 Shares
0
0
0

De la eliberarea spatiului de lucru in biroul tau pana la upgrade-ul unui sistem care a vazut si zile mai bune, marile sau micile companii au motive solide sa-si cumpere un pc refurbished. Esti interesat de un magazin calculatoare refurbished? Intra pe DiablosComputer.ro.

Dar cum impacam si capra si varza? Cum putem cumpara un pc ce nu poseda titulatura de “nou” dar care sa functioneze ca unul din vitrinele magazinelor IT? Putem s-o facem, fara doar si poate, daca stim unde sa cautam si ce sa alegem, pentru a se plia perfect pe nevoile noastre.

Laptop-urile si desktop-urile refurbished pot fi o alternativa foarte buna la un sistem nou, care este peste 99% din cazuri mai scump si nu cu mult mai performant sau in multe cazuri, la fel de performant. Iata cateva motive pentru a-ti cumpara un sistem refurbished, fie pentru firma, fie pentru acasa la tine:

1.    Vrei sa gasesti un chilipir.
Fiecare dintre noi apreciaza un deal bun atunci cand apare oportunitatea, iar computerele refurbished reprezinta, de ce sa nu recunoastem, unele dintre cele mai bune deal-uri.
Sa luam de exemplu scolile si organizatiile non-profit. Acestea opereaza de cele mai multe ori cu bugete restranse si nu isi permit sa cumpere sisteme de top, la preturi exorbitante.
De aceea, acest gen de institutii apreciaza foarte mult sistemele refurbished, iar marii refurbisheri sunt furnizorii traditionali de sisteme de calcul, ai acestor scoli sau institutii.

2.    Nu ai nevoie neaparat de un sistem high end, de top.
Daca nu ai nevoie sa te joci ultimele aparitii la rezolutii 4k si detalii maxime, cu alte cuvinte nu esti un gamer inrait ci doar directorul unei scoli care vrea sa-si doteze laboratorul de informatica cu niste sisteme durabile, fiabile si care vor satisface toate cerintele, atunci pentru tine sunt sistemele refurbished.

Nu are sens sa cheltuiesti sute sau mii de dolari pe o unitate de calcul de top, cand doar cu 200 de dolari poti avea un intreg sistem cu tot cu monitor, care sa se plieze perfect pe activitatile din laboratorul scolii.

De asemenea, poti gasi deal-uri foarte bune, cumparand pc-uri refurbished cu sisteme de operare originale, preinstalate, fara a mai fi nevoie sa cumperi dupa aceea si sistemele de operare pentru toate pc-urile achizitionate.

Aceste sume pot merge in alta parte, de exemplu poti dota laboratorul si cu un proiector sau cu o imprimanta performanta, etc.

Daca vei cantari toate optiunile tinand cont si de pret, cu siguranta vei ajunge la concluzia ca un sistem refurbished este solutia potrivita.

Aceeasi situatie se aplica si pentru micile firme ce au nevoie de pc-uri pentru birou, pentru desfasurarea activitatilor IT comune intr-o firma: editarea de fisiere in suita Microsoft Office, citirea si trimiterea de email-uri, surfing web, printarea anumitor documente, etc.

Pentru aceste lucruri nu trebuie sisteme foarte performante, cu procesoare si placi grafice de top, care costa mii de dolari ci sunt de ajuns unele refurbished, verificate sa functioneze cat mai bine, cu ceva garantie si sistem de operare original, inclus.

0 Shares
You May Also Like