Ce alegem, laptop sau PC?

Ce alegem, laptop sau PC?

0 Shares
0
0
0

Laptop sau PC? Cu siguranta aceasta intrebare si-o pune foarte multa lume in momentul in care vrea sa isi cumpere un echipament, iar foarte multi incearca sa afle pareri ale prietenilor sau ale cunoscutilor pentru a se putea decide si pentru a lua o hotarare intr-un final.

Fara indoiala sunt o multime de utilizatori de PC-uri care nu ar da un astfel de echipament pentru 1000 de laptopuri pentru ca ei sunt de parere ca un laptop nu poate sa aiba niciodata performante egale cu un PC, astfel ca nici nu vor sa auda de aceste produse.

Trebuie mentionat si faptul ca sunt si foarte multi utilizatori de laptopuri care nu ar da un laptop pentru 1000 de PC-uri pentru ca nu vad rostul unui astfel de echipament, care ocupa si destul de mult spatiu, cand poti sa utilizezi fix in aceleasi scopuri un laptop, care este si mult mai mic, nu ocupa nici spatiu mult, si este si foarte usor de transportat.

De exemplu gammerii, cea mai mare parte dintre ei nici nu vor sa auda de laptopuri, pentru ca, spun ei, un astfel de echipament nu poate sa fie destul de performant pentru a le satisface lor nevoile, astfel ca fie opteaza pentru varianta de a-si cumpara un PC de la un magazin de specialitate, fie isi construiesc ei singuri echipamentul, dupa bunul plac.

Si totusi, sunt si gammeri care din diverse motive aleg sa isi cumpere un laptop, si se pot declara foarte multumiti de echipamentul achizitionat. Ei bine, atat in cazul in care vrei un echipament pentru gamming, sau un echipament normal, trebuie sa iti spun ca totul tine de preferintele tale, pentru ca poti sa gasesti atat calculatoare scumpe si performante, cat si calculatoare ieftine si mai putin performante.

Exact acelasi lucru este valabil si in cazul laptopurilor, pentru ca poti gasi si laptopuri scumpe dar si laptopuri ieftine. Fireste ca si performantele acestor echipamente vor fi diferite, in functie de preturile lor.

Ei bine, se pare ca totusi, in ultimii ani laptopurile au inceput sa fie tot mai apreciate decat PC-urile, iar astfel si vanzarile acestor echipamente au crescut comparativ cu vanzarile PC-urilor.

Nici nu este de mirare ca oamenii prefera laptopurile mai mult, daca stam sa ne gandim ca acestea nici nu ocupa foarte mult spatiu precum un calculator, sunt si mult mai usor de transportat, dar pot sa si cel putin la fel de performante precum un PC.

In cazul in care iti doresti ca echipamentul sa fie construit dupa bunul tau plac, atunci vei opta pentru un PC, pe care ti-l vei construi de unul singur, sau la magazinul de specialitate, persoana care se ocupa de acest aspect, iti va construi echipamentul folosind componentele dorite de tine.

In cazul in care iti doresti un echipament performant, dar pe care sa il poti lua peste tot cu tine, atunci vei opta fara doar si poate pentru un laptop.

Trebuie sa stii ca alegerea unui astfel de echipament tine doar de tine, de gusturile tale si de asteptarile pe care le vei avea de la echipamentul respectiv.

0 Shares
You May Also Like