Care este trendul SEO in 2017

0 Shares
0
0
0

 

Business-ul este ca un joc, iar tu, ca antreprenor sau marketer ai la dispozitie in acest joc o multime de strategii si tool-uri care sa te ajute sa fii tot timpul in fata competitiei. Cauti optimizare seo Bucuresti? Acceseaza site-ul Smartseopack.com.

Unul dintre cele mai eficiente tool-uri in marketing-ul online, este strategia de SEO. SEO sau search engine optimization, este cel mai important factor ce determina succesul unei afaceri online.

SEO poate parea simplu de insusit si de stapanit in teorie, dar din cauza faptului ca algoritmii de indexare ai Google sunt intr-o continua schimbare, crescand in complexitate de la an la an, eforturile tale SEO trebuie sa fie si ele pe masura.

Asta inseamna ca tot timpul tu sau echipa ta, trebuie sa fiti la curent cu orice schimbare in trendurile SEO, pentru a stii cum sa-ti optimizezi site-ul, aproape in timp real. Intrand deja in 2017, putem face o scurta descriere a trend-urilor din SEO in acest an:

  1. Cresterea calitatii continutului si a densitatii acestuia.

Ai observat ca sunt situatii sau anumite zile cand intrii pe cateva zeci de site-uri, doar pentru a observa un continut foarte asemanator sau chiar copiat in unele cazuri, chiar daca (pentru primul caz) nu se folosesc aceleasi cuvinte?

Ei bine, si Google a inceput sa observe acest lucru si nu apreciaza aceste practici. In concluzie, te sfatuim sa postezi tot timpul continut nou si de calitate, continut care sa nu fie copiat de pe alte site-uri.

  1. Continutul dens.

Densitatea continutului poate fi descrisa prin “valoare per cuvant”. De exemplu, poti avea un articol de peste 3000 de cuvinte, care sa descrie toate nuantele marketing-ului prin Snapchat, dar valoarea reala/actuala per cuvant, ar putea fi foarte mica. Pe de alta parte, prin livrarea unui continut dens care este concentrat mai degraba pe functii decat pe forma, poti livra aceeasi valoare per cuvant, intr-un articol de doar 300 de cuvinte.

Majoritatea specialistilor SEO afirma ca 2017 va fi anul densitatii continutului, iar asta este un lucru bun. Echipele SEO trebuie sa se concetreze pe crearea unui continut de calitate inalta, care sa nu fie foarte lung, in asa fel incat sa plictiseasca cititorul. Scrieti articole mai scurte, dar de calitate. Asta este trendul, cel putin acum, la inceput de an.

  1. Mai multe brand-uri isi vor imbunatati imaginea.

“Personal branding-ul” este una dintre armele secrete ale marketing-ului online. Gandeste-te doar la toti antreprenorii care sunt deja milionari in dolari, unii dintre acestia nefacand altceva, decat sa-si construiasca asa cum trebuie, brandul personal. Persoane ca Pewdiepie, Casey Neistat sau alti youtube-eri renumiti, sunt exemple clare in acest sens – puterea brandului personal.

Aceste persoane nici macar nu vand anumite produse si cu toate astea, castiga foarte mult din imaginea pe care si-au creat-o in mediul online. Mai mult decat atat, personal branding-ul nu este doar un tool pentru vlogg-eri.

Este una din cele mai puternice cai de a asigura succesul unei campanii SEO, pentru ca afacerea ta online sa creasca foarte repede.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like