Ce alegi: Iphone 5 sau Iphone 6?

Ce alegi: iPhone 5 sau iPhone 6?

0 Shares
0
0
0

Apple a reusit sa faca din deja celebrul iPhone un telefon emblematic, un simbol. Simbolul unui statut financiar, simbolul unei anume bunastari, o pecete dorita aproape de oricine. La realizarea acestui simbol au contribuit nenumaratele reusite inglobate intr-un iPhone, printre care am putea enumera si accesoriile acestora, de tipul unui acumulator iPhone 5 original , 4 sau 6, de tipul castilor sau a altor piese fara de care telefonul nu ar putea functiona la parametrii cu care ne-a obisnuit deja.

Poate parea destul de curios, dar afirmatia este pe deplin justificata daca ne gandim ca fiecare generatie are cate ceva in plus de oferit. Mereu mai apare cate o optiune noua, care o data inglobata in totul unitar devine mult ravnitul iPhone contribuie cu succes am putea spune la un consum de energie pe care numai un acumulator iPhone 5 original , 5s sau 6 il poate suplini pe deplin.

Ultima generatie de iPhone, cea care poarta numarul 6 a fost lansata de curand. Aceasta va aduce mai multe beneficii companiei Apple, printre acestea fiind si o crestere a volumului de vanzari la generatiile anterioare, in principal datorita scaderii pretului. Si cum multi dintre noi au ravnit la un iPhone 5S cat acesta a fost varful de gama al producatorului american, se pare ca momentul in care ni-l vom putea permite este din ce in ce mai aproape.

De ce a fost insa iPhone 5 o generatie de telefoane atat de dorita? Explicatii pot exista multe. Incepand de la performantele procesorului care precum se stie este mai bun decat al oricarui tip de telefon lansat pe piata pana acum, continuand cu memoria ampla si permisiva, ecranul generos cu o rezolutie de invidiat, aplicatiile pre-instalate sau cele disponibile in AppStore, toate acestea au condus la o instalare confortabila a iPhone-ului 5 sau 5S in varful topului preferintelor utilizatorilor.

Toata lumea constientizeaza ca aceste beneficii au ca principali sustinatori acumulatori originali iPhone, fara de care toate aceste aplicatii sau optiuni nu ar mai fi la fel. Pentru ca una este sa umbli cu un incarcator portabil in buzunar pentru a suplini nevoile telefonului, alta este ca acumulatorul sa permita utilizarea telefonului in conditii optime pe termen indelungat. Acumulatorii originali iPhone permit acest lucru cu succes pana acum nefiind nicio voce care sa afirme faptul ca iPhone ar avea de suferit la acest capitol.

Dincolo de orice fiecare utilizator in parte stie ca este absolut necesar ca telefonul sa ii fie in permanenta protejat. Fie ca apelam la folii de protectie, la acumulatori sau la alte piese, este foarte important sa stim ca telefonul nu va suferi in urma accidentelor, de orice natura ar fi ele.

Piata de profil a dezvoltat si ea un scop din aceasta grija a utilizatorilor, magazinele de profil precum AccesoriiGSM.ro fiind deja recunoscute pentru calitatea serviciilor si pentru produsele oferite tuturor clientilor care aleg sa le paseasca pragul. Daca si pentru tine telefonul tau este important, atunci poate ca ar trebui sa ai in vedere aceasta optiune, tocmai pentru a-ti pastra telefonul cat mai in siguranta.

0 Shares
You May Also Like