Ce sunt lanternele militare?

Ce sunt lanternele militare?

0 Shares
0
0
0

Lanternele militare sunt lanterne profesionale care sunt incluse intr-o categorie speciala de lanterne si sunt produse pentru Armata, Fortele Speciale si pentru alte agentii guvernamentale din domeniul securitatii nationale ori din domeniul apararii.

Lanternele militare se remarca prin fiabilitate, durabilitate si prin siguranta pe care o au in momentul in care sunt utilizate.

Lanternele pentru armata se monteaza direct sub teava armelor si de asemenea pot sa fie utilizate  si pe alte tipuri de echipament, si pot sa fie montate pe rail, asa cum se intampla in cazul lanternelor montate pe luneta armelor sau al pointerului laser  pentru a focaliza tinta.

Aceste lanterne identifica tinta usor si pot sa lumineze perfect sectorul de tragere si zona in care se afla tinta. Mai sunt si alte capabilitati ale lanternelor care au aplicabilitate directa in domeniul militar si care sunt rezistente la impact. Aceste lanterne pot sa includa si semnale luminoase presetate cum sunt si cele pentru Strobe, Firefly sau SOS.

Strobe inseamna ca lanterna poate sa clipeasca cu viteza farte mare. Aceasta este o inovatie tactica cu o foarte puternica importanta si ofera urmatoarele avantaje.

Poate sa provoce confuzia printre inamici, orbeste temporar inamicul, provoaca stupoare si agitatie, influenteaza starea mentala si sperie animalele.

S-a dovedit si faptul ca o astfel de lanterna miliatara care are aceasta functie inclusa poate sa fie extrem de utila si ajuta mult in situatii extreme din timpul luptelor. In mod cert, avand o lantena militara montata pe arma aveti un avantaj mare in fata inamicilor.
SOS este semnal de alarma pentru a cere ajutor si va ajuta sa atrageti atentia in momente dificile. In modul acesta lanterna poate sa mearga 34 ore in continuu.

Firefly este un mod special bazat pe microcurenti. A fost conceput special pentru a functiona in situatii extreme si poate sa mearga pentru aproximativ 120 de zile datorita unui consum foarte mic de energie. Lanternele politiei sunt accesorii excelente pentru orice forta ce mentine ordinea publica cum ar fi si unitatile de Politie ori Jandarmeria.

Pot fi montate si ca lanterne pentru arma exact cum sunt montate si lanternele militare si in general chiar asa se monteaza in special pentru fortele speciale. Lanterna militara se poate tine si in mana in momentul in care sunt utilizate pistoale ori tasere.

Lanternele pentru politie sunt proiectate in general defensiv. Au corpul compact si de o duritate foarte mare pentru a putea sa reziste a orice fel de impact. Despre aceste lanterne se spune ca sunt o combinatie intre bastonul politistului si lumina.

Cele mai bune lanterne profesionale pot sa fie gasite pe Lanterne.ro. Lanternele tactice au mai multe avantaje dar si capabilitati suplimentare comparativ cu cele normale.

Pot sa aiba ca si iesire o lumina de pana la 670 de lumeni si pot sa se monteze usor pe arma datorita marimilor foarte compacte si greutatii mici si pot sa fie echipate si cu toate accesoriile necesare.

De asemenea ele pot sa functioneze si pe baza de micro curent cu luminozitate putin mai scazuta insa vor fi capabile sa functioneze in regimul acesta de urgenta maxim 120 de zile.

0 Shares
You May Also Like