Cele mai bune sfaturi pentru optimizarea seo

Cele mai bune sfaturi pentru optimizarea seo

0 Shares
0
0
0

Nu poti face totul singur? Nu sunteti neobisnuit sa elaborati parteneriate pentru a face o reducere a comisionului la vanzari sau pentru a marca pretul pe care ceilalti il va cer pentru munca depusa? Nu stiti toate raspunsurile? Nimeni nu face cu adevarat.

Cel mai bine este sa aveti o retea de prieteni in care aveti incredere cu care puteti lucra si care sa poata raspunde la intrebari. Noi va recomandam www.Danbradu.com.

Unii oameni sunt, de asemenea, dispusi sa lucreze in calitate de reprezentanti ai companiei dvs., astfel incat sa fiti capabili sa va ocupati de un numar decent de clienti fara a fi nevoie sa angajati o tona de persoane. Cand externalizati munca unei alte persoane, nu este neobisnuit sa va dublati sau sa va triplati taxele, pentru a va asigura  ca aveti inca o marja de profit adecvata. Nu uitati sa includeti taxele pentru cardurile de credit si sa va recompensati pentru timpul acordat.

Cu cat de repede lucrurile se schimba in spatiul SEO, avand un numar mare de angajati poate fi mai mult negativ decat un pozitiv. Puteti citi acest titlu si sa credeti ca ati realizat deja acest pas si ca produsul dvs. (sau viziunea asupra produsului dvs.) este deja rafinat, impachetat si gata de cumparare. Cu toate acestea, exista multe intrebari-cheie care ar trebui luate in considerare inainte de aducerea bunurilor sau serviciilor catre clienti:

  • Sunteti interesat de produsul pe care incercati sa il vindeti? Daca nu, de ce sa nu alegeti alt produs?

Internetul face ca marketingul sa fie o posibilitate. Este mult mai probabil sa reusiti daca sunteti interesat de ceea ce incercati sa vindeti. De asemenea, este mult mai usor sa  vindeti oamenilor ceea ce doresc decat sa-i faceti sa-si doreasca produsul. Creati ceva ce vrea piata.

  • Piata produsului dvs. este suprasaturata?

Exemple: Postere, carti de credit, medicamente eliberate pe baza de prescriptie medicala, gazduire, design generic de site-uri si reincarcari cu cerneala sunt piete suprasaturate. Desfacerea pe aceste piete poate fi deosebit de dificila, deci ganditi-va cu atentie la ceea ce ar face produsul dvs. diferit si necesar.

  • Produsul pe care oamenii ar dori sa il comanda pe web?
  • Exista ceva ce puteti face pentru a va face diferit de toti ceilalti de pe piata? (Retineti: “mai ieftin”, de obicei, nu este un model legitim de branding / de afaceri pentru majoritatea site-urilor pe o piata hiper-competitiva.)

Exemplu: Nici o alta carte electronica care sa acopere SEO nu a fost sustinuta de un blog care se ocupa de industria SEO in fiecare zi (cel putin nu cand am scris noi prima data acest lucru).

In cele din urma, intrebati-va – Ar dori oamenii sa se lege de site-ul dvs., fara sa le-o cereti? Daca nu, ce idei creative sau originale puteti adauga pe site-ul dvs. pentru a face ca oamenii sa doreasca sa faca legatura cu acesta?

Gasirea unui nume de domeniu potrivit poate fi o afacere dificila si, intr-adevar, poate insemna diferenta dintre succesul si esecul pietei online. Este recomandat sa cititi un ghid inainte.

0 Shares
You May Also Like