Site-uri de unde poti cumpara online produse in grup

Site-uri de unde poti cumpara online produse in grup

0 Shares
0
0
0

Accesand best internet marketing group buy ai acces la un numar imens de conturi SEO pentru diverse tooluri utile atat in SEO-ul clasic cat si pe retelele de socializare, platformele de streaming si video.

Daca s-a intamplat sa cititi vreo recenzie a site-ului Groupon si ati devenit fan al acestui concept, cu siguranta veti dori sa stiti mai multe despre aceste site-uri. Cumpararile de grup sunt din ce in ce mai des intalnite si exista o multime de site-uri noi care va aduc oferte in fiecare zi.

In plus fata de Groupon, aceste site-uri prezentate mai jos sunt deosebit de utile daca nu vreti sa dati multi bani pe cadouri de vacanta pentru cei dragi.

Un astfel de site este Roozt. Acesta ofera reduceri on-line – pana la 80% – de la companiile responsabile pentru mediul inconjurator pentru elemente care pot fi considerate ideale pentru a face cadouri ecologice. Fiecare companie include un profil care va spune de ce sunt “aprobate de Roozt” – comunitate, etica, umanitara, verde si asa mai departe. Cele mai multe dintre tranzactii sunt pentru carduri cadou si acestea sunt de obicei disponibile pentru cateva zile.

Jasmere este un site in cazul caruia se aplica urmatoarea regula: cu cat mai multi oameni cumpara o afacere zilnica, cu atat pretul devine mai mic! Apoi, toata lumea plateste cel mai mic pret al zilei. Afaceri sunt noi in fiecare zi si acestea sunt pentru un sortiment de magazine online cu produse alimentare, imbracaminte, servicii si multe altele.

Uneori se ofera un anumit articol (cum ar fi o minunata pereche de pijamale care au fost prezentate recent) si alteori veti primi un “voucher” pentru un magazin – in esenta, un card-cadou. Chiar daca sunteti primul care cumparati, cartea dvs. de credit va fi taxata cu cel mai mic pret al zilei.

Produsele sunt intotdeauna de inalta calitate si cadourile oferite sunt minunate. Puteti returna obiecte fizice, dar nu vouchere. Ce aveti de facut este sa va asigurati ca va inscrieti cu un cont real in loc sa va alaturati doar listei de e-mailuri.

Mamapedia este site-ul ideal pentru cei care au copii mici. Mamapedia are oferte pentru lucruri pentru copii, de la lucruri de arta la haine si activitati. Multe dintre oferte sunt, de asemenea, cadouri minunate pentru copii si parinti, asa ca daca stiti ca vine o zi de nastere sau aveti nevoie de cadouri de vacanta, verificati site-ul. Exista de obicei oferte multiple si acestea includ branduri nationale precum Nick Jr. Un avantaj suplimentar este ca acestea dau 5% din incasarile realizate scolilor.

Plum District – Daca aveti oameni, mai ales femei, pe lista dvs. de cadouri pentru care va este greu sa faceti cumparaturi, majoritatea celor din Plum District ar face un cadou memorabil, unic.

BuyWithMe – Acesta este un site mai nou care nu s-a extins in multe orase inca – dar marele avantaj este ca inscrierea este gratuita. Site-ul include oferte online si se extinde rapid.

0 Shares
You May Also Like