Cine a ajutat-o pe Vanessa Youness Amal sa se vindece de SM?

Cine a ajutat-o pe Vanessa Youness Amal sa se vindece de SM?

0 Shares
0
0
0

Pentru cei care nu au aflat pana in clipa de fata, facem precizarea ca Vanessa Youness Amal, a reusit sa demonstreze ca in viata nimic nu este imposibil. Va intrebati de ce am facut aceasta afirmatie?

Ei bine, imaginati-va ca o persoana este diagnosticata cu scleroza multipla, o boala incurabila; si imaginati-va de-asemenea si ca persoana respectiva a reusit sa se salveze si sa invinga o boala fara leac. Putem spune ca in viata imposibilul devine posibil, nu-i asa?

Vanessa Youness Amal a reusit acest lucru. La doar 22 de ani, se specializa in chirurgie reconstructiva posttraumatica, cand a fost diagnosticata cu scleroza multipla, o boala care spuneam ca nu are leac, si despre care vom discuta in continuare.

Scleroza multipla (SM) este o boala imprevizibila a sistemului nervos central care perturba fluxul de informatii din creier si intre creier si corp. Simptomele SM sunt variate si imprevizibile, in functie de care parte a sistemului nervos central este afectata si in ce masura.

Nici macar in doua cazuri de SM nu sunt identice simptomele, dat fiind faptul ca acestea difera in functie de locul in care leziunile SM se dezvolta pe creier si maduva spinarii, nu se pot manifesta in mai multe moduri diferite.

Simptomele pot fi orice combinatie dintre cele cinci probleme majore de sanatate, inclusiv:

  • Control motor – spasme musculare si probleme de slabiciune in coordonare, echilibru si functionarea bratelor si picioarelor;
  • Oboseala – inclusiv sensibilitatea la caldura;
  • Alte simptome neurologice – incluzand intepaturi si furnicaturi, nevralgii si tulburari de vedere;
  • Ingrijirea continua – inclusiv incontinenta vezicii urinare si constipatia;
  • Simptome neuropsihologice – incluzand depresia, dificultati cognitive si pierderea memoriei.

Se poate vedea asadar faptul ca scleroza multipla este o boala grea, insa vestea si mai proasta este aceea ca medicina alopata nu recunoaste si nu crede in existenta unui tratament pentru aceasta boala grava.

In aceste conditii, imaginati-va cat de greu poate fi pentru o persoana sa accepte ca sufera de o astfel de boala. Vanessa Youness Amal insa, a avut suficienta tarie de caracter, astfel incat sa accepte diagnosticul.

A acceptat diagnosticul, dar a dorit cu orice pret sa lupte cu boala si sa invinga, si desi nimeni nu credea ca este posibil, a reusit. Cu ajutorul doctorului (care este si presedintele Asociatiei Romana si Germane de Apifitoterapie) Stfefan Stangaciu. Acesta a convins-o pe Vanessa Youness Amal sa accepte protocolul sau de tratament, in momentul in care i-a promis ca nu va ajunge intr-un carucior cu rotile din cauza sclerozei multiple.

Acest lucru s-a si intamplat, iar Vanessa s-a vindecat miraculos. A demarat apoi diferite proiecte de antreprenoriat social, precum Clinica de medicina naturista YOUness Clinic, Fondul de inestitii YOUness, sau Fundatia YOUness.

Ba chiar mai mult, a scris si o carte menita sa salveze vieti, alaturi de medicul care a ajutat-o prin protocolul sau de tratament.

Cartea se numeste „Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie”. Este indicat sa cititi cartea, pentru ca puteti gasi toti pasii pe care eroina noastra i-a parcurs in drumul ei spre vindecare.

0 Shares
You May Also Like