Esti dependent de pariuri? Iata cum te poti controla, obtinand castiguri constant

0 Shares
0
0
0

Numarul in crestere al caselor de pariuri si al jocurilor de noroc, atat fizice, cat si online, nu sunt decat demonstratia faptului ca sunt o industrie care merge.

Sunt persoane care compun ocazional bilete si cei care au facut din asta o pasiune, respectiv o obsesie – este o linie subtire intre cele doua. Cu atat mai mult in 2020 vei fi tentat sa investesti tot mai mult in pariuri. Un castig important te motiveaza sa incerci iar, sa pui in joc sume mai mari de bani.

Trebuie sa existe un echilibru in acest sens, sa stii cat sa pariezi si cand. Nu oricand e profitabil sa pui bilete si nu mereu vei avea castiguri. Numarul celor care fac din pariuri o obsesie creste de la an la an.

Sunt si persoane care constientizeaza ca au o abordare haotica a situatiei. O dependenta ce trebuie tratata, ca sa spunem asa, necesita o cale prin care parierea sa fie redusa la biletele cu pontetial.

In conditiile in care azi avem la dispozitie tot felul de surse care vin cu ponturi, cu biletul zilei, cu atat mai usor ar trebui sa fie o regandire a situatiei, schimbarea abordarii. Piatadeponturi.ro este un exemplu in acest sens, locul in care dispui de stiri si tot felul de sfaturi si ponturi ce te pot ajuta sa gasesti echilibrul de care ai nevoie.

Dependenta fata de pariurile sportive

Sunt mai multe cazuri ce duc la dependenta. Este o situatie ce poate fi combatuta, cu putin efort. Fiecare trebuie sa se gandeasca ca e in avantajul propriu sa aiba un control asupra situatiei. Nimeni nu isi doreste sa se indatoreze, sa ajunga in situatia de a se imprumuta de bani pentru a se descurca cu intretinerea, de exemplu. Deja un stadiu mai avansat e cel in care imprumuturile sunt pentru a plasa si mai multe pariuri, cu scopul de a iesi din datorii.

Raportarea la propriile idei in lumea sporturilor, neglijand ceea ce recomanda tipsterii spre exemplu, inseamna un pas in fata spre dependenta. Iata deci o prima solutie pentru a evita o astfel de situatie. Propriile aspiratii trebuie uneori lasate pe plan secund. Cu ajutorul specialistilor sunt toate sansele sa reusesti sa gestionezi foarte bine pariurile, pe termen lung.

La fel ca orice domeniu, mai ales daca ajungi sa vezi actiunea de a paria ca un loc de munca, ai nevoie de o pauza. Pauza poate fi si mai mare, daca simti ca deja alegerile nu mai sunt rationale, nu se mai bazeaza pe un plan bine gandit, in care ai luat in calcul si procentajul de risc.

Pierderile sunt naturale in acest domeniu si asta o stie si un parior profesionist, cu multe castiguri la activ. De fapt, pierzand inveti sa fii mai bun in asta. Conteaza enorm perspectiva din care privesti lucrurile. Asigura-te ca privesti din unghiul potrivit si ca nu iti minimizezi singur sansele de a avea bilete castigatoare. Ai toate sansele sa directionezi situatia in avantajul tau.

0 Shares
You May Also Like