Cum a invins o boala fara leac Vanessa Youness Amal?

Cum a invins o boala fara leac Vanessa Youness Amal?

0 Shares
0
0
0

Vanessa Youness Amal a reusit sa dovedeasca faptul ca miracolele exista si se intampla atunci cand crezi in ele. Ea a reusit sa stopeze evolutia sclerozei multiple, si sa isi vindece leziunile create de aceasta boala, despre care se spune ca nu are leac. Medicina alopata nu recunoaste un leac al bolii.

Avand doar 22 de ani si specializandu-se in chirurgie reconstructiva posttraumatica, Vanessa Youness Amal a fost diagnosticata cu aceasta boala.

Scleroza multipla este o boala care provoaca probleme de vedere, amorteala si furnicaturi, slabiciune musculara si alte probleme. Se intampla atunci cand sistemul de combatere a infectiilor corpului ataca si dauneaza celulelor nervoase si conexiunile acestora in creier si maduva spinarii.

Cand sistemul de combatere a infectiilor organismului, numit „sistemul imunitar”, ataca celulele proprii ale corpului, acesta este numit „raspuns autoimun”.

Starea poate provoca multe simptome, dar nu toata lumea cu SM le are pe toate. In plus, simptomele SM pot fi, de asemenea, cauzate de alte probleme decat SM.

In general, simptomele SM pot include: amorteala, furnicaturi si senzatia de intepaturi; slabiciune musculara sau spasme care va pot determina sa scadeti sau sa scapati ceea ce tineti in mana; probleme de vedere, dureri de ochi si miscari stranii de ochi; ameteli si dezechilibru; probleme de mers si de vorbire; probleme de control al intestinelor si vezicii urinare; sensibilitate la caldura care inrautateste simptomele, si chiar probleme legate de viata sexuala.

Majoritatea persoanelor cu SM prezinta doar cateva dintre aceste simptome. Dar persoanele cu SM severa pot avea majoritatea sau toate. Ce este si mai grav, este faptul ca despre aceasta boala, medicina alopata sustine ca nu exista leac si nu poate fi oprita sub nici o forma.

In aceste conditii, este foarte greu pentru o persoana sa isi accepte diagnosticul, mai ales pentru o persoana aflata in floarea varstei, la doar 22 de ani. Vanessa Youness Amal a acceptat insa rapid faptul ca sufera de aceasta boala grava, si alaturi de doctorul Stefan Stangaciu, a pornit spre drumul vindecarii.

Dr. Stangaciu este atestat in acupunctura, apifitoaroma terapie, formator in apiterapie si presedinte al Societatii Romane de Apiterapie, dar si presedinte al Societatii Germane de Apiterapie.

Cu ajutorul protocolului de tratament pe care acest doctor i l-a recomandat, Vanessa Youness Amal a reusit un miracol, si anume sa stopeze evolutia bolii si sa isi vindece leziunile cauzate de SM.

Pentru ca a dorit sa ajute si alte persoane care au fost diagnosticate cu aceasta boala “fara leac”, Vanessa Youness a infiintat Clinica Youness, un proiect de antreprenoriat social de mare succes.

A infiintat si alte doua proiecte importante, si anume Fundatia Youness si Fondul de investitii Youness, pentru a a ajuta si alti pacienti sa se vindece de aceasta boala.

Ba chiar mai mult, a scris “Tratamentul pas cu pas al Scerozei Multiple prin ApiFito Terapie”, o carte in care este prezentat pe larg protocolul de tratament recomandat de catre doctorul Stefan Stangaciu, cel care a reusit sa o ajute sa invinga o boala incurabila.

0 Shares
You May Also Like