Siguranta inainte de toate si in piscina din curte

Siguranta inainte de toate si in piscina din curte

0 Shares
0
0
0

Foarte multi oameni care au o proprietate la casa, cu gradina suficienta astfel incat sa poata include o piscina pot alege la un moment dat sa amenejeze sau sa reamenejeze spatiul dedicat relaxarii din zilele toride de vara din varii motive. Unul dintre acestea este reprezentat de siguranta. In momentul in care este proiectata o piscina, este important sa fie luate in calcul toate aspectele necesare, de la sapat la zidit sau bordura piscina, insa siguranta este unul dintre cele mai importante aspecte, iar pentru aceasta este recomandat sa fie luate toate masurile de precautie necesare.

Luand masurile de precautie corespunzatoare cu amenajare a piscinei in vederea sigurantei absolute, curtea va deveni locul in care poti avea parte de cele mai placute si sigure experiente in zilele calduroase de vara.

Exista o varietate mare de accesorii la care poti apela atunci cand amenajezi o piscina pentru ca aceasta sa fie un spatiu sigur.

Garduri de piscina

Gardurile de la piscina reprezinta unul dintre mijloacele cele mai obisnuite pentru a asigura siguranta si sunt prevazute, de obicei, cu o poarta care se poate inchide, fiind astfel mult mai sigure si pentru familiile cu copii. Desi sunt recomandate garduri permanente, gardurile de piscina amovibile pot fi utilizate ori de cate ori sunt prezenti copiii. Gardurile de piscina pot fi construite din aluminiu, otel, lemn, compozit sau vinil.

Plase de siguranta

Plasele de siguranta pentru piscina ofera o bariera sigura si eficienta, in timp ce maximizeaza spatiul disponibil in curte. Copiii nu se pot urca pe el, nu pot sari pe deasupra sau nu se pot strecura pe dedesubt, iar in acelasi timp ofera o acoperire neta a piscinei. O plasa pentru piscina poate fi de obicei montata in aproximativ 5-10 minute si demontata in maximum 5 minute.

Capac de siguranta

Un alt mod prin care un bazin poate fi amenajat pentru a asigura siguranta necesara este instalarea unui capac pentru piscina. Capacele de siguranta sunt ancorate pe o punte cu sfori care trag capacul peste piscina. Sunt disponibile atat capace realizate sub forma de plasa cu ochiuri, cat si huse solide.

Echipament anti-aspirare

Una dintre cele mai recente caracteristici de siguranta care pot fi adaugate in timpul unei amenajari a piscinei este echipamentul anti-aspirare. Echipamentele anti-blocaj impiedica parul, membrele sau alte parti ale corpului sa fie aspirate si trase spre o scurgere a piscinei. Un sistem de eliberare a vidului de siguranta este un sistem automat de eliberare a fortei de aspiratie. Cand o scurgere este blocata, acest echipament asigura o eliberare rapida a vidului. Un capac de scurgere pentru siguranta piscinei poate functiona pentru a impiedica aspiratia puternica a unui dren de piscina sa realizeze un sigiliu complet care sa poata prinde corpul unei persoane pe canalul de scurgere.

Ascensoare de piscina si scaria

De asemenea, o piscina poate fi amenajata astfel incat sa includa echipamente pentru a gazdui persoanele ranite, cu dizabilitati sau persoane in varsta, astfel incat toata lumea sa se poata bucura de puterile curative ale terapiei cu apa. O scara si rampe de acces la piscina pot fi fixate de-a lungul marginii unei piscine pentru a intra sau a iesi fara efort.

0 Shares
You May Also Like