Cum alegi o firma de servicii funerare?

Cum alegi o firma de servicii funerare?

0 Shares
0
0
0

Unul dintre cele mai dificile momente din viata unei familii este fara doar si poate reprezentat de pierderea unui membru.

Indiferent ca acesta si-a pierdut viata intr-un accident rutier, intr-un accident de munca sau dupa o lupta lunga cu cine stie ce afectiune, pentru familie viitorul apropiat va fi plin de durere si de suferinta.

Ei bine, necazul este cu atat mai mare pentru o familie, cu cat membrul decedat a trecut in lumea celor drepti intr-o alta tara, iar acum trebuie repatriat pentru a putea fi inmormantat crestineste acasa.

In aceste conditii, este cat se poate de firesc ca familia indurerata sa caute informatii despre firmele care presteaza cele mai bune servicii funerare de pe piata, iar familiile indurerate pot afla despre acest aspect mai multe informatii de pe Funerarenicolas.ro.

In ceea ce priveste familiile indurerate care au nevoie sa isi repatrieze decedatii, acestea ar trebui sa colaboreze cu acele firme care presteaza asemenea servicii funerare non – stop. Este foarte important pentru o familie sfasiata de durere, sa primeasca consiliere si suport la orice ora din zi sau din noapte, indiferent de pe rioada anului.

In cazul familiilor care au nevoie sa repatrieze o persoana draga decedata in strainatate, este important de precizat ca solutia cea mai buna este aceea de a colabora cu o firma care presteaza servicii funerare complete.

Ce inseamna acest lucru? Ei bine, exista de exemplu firme care se ocupa strict de transportul persoanei decedate din strainatate si pana in Romania, acasa la familia indurerata. Aceasta este cu siguranta cea mai ieftina solutie, insa nu este si cea mai buna pentru familiile indurerate, pentru ca firmele respective nu se vor ocupa si de obtinerea actelor.

Exista in schimb si firme care pe langa faptul ca se ocupa de transportul funerar in sine, se mai ocupa si de obtinerea documentelor necesare pentru repatrierea decedatului. Atunci cand discutam despre aceste documente, trebuie sa precizam ca sunt necesare: pasaportul mortuar, certificatul de deces, certificatul constatator al decesului, certificatul de imbalsamare si autorizatia de transport funerar international.

Ei bine, de obtinerea acestor documente ar fi extrem de indicat sa se ocupe o persoana din cadrul firmei care se va ocupa de serviciul de repatriere. Cu siguranta reprezentantii firmei de pompe funebre vor reusi sa obtina mult mai rapid documentele decat membrii familiei sfasiate de durere.

Odata ce se vor obtine toate aceste documente, se va putea trece la operatiunea in sine de transport funerar international. Un asemenea transport nu poate fi realizat decat de catre firmele specializate, si de catre firmele care folosesc mijloace de transport special create pentru a fi folosite in aceasta activitate.

Tot referitor la transport, este important de precizat ca acesta se va putea realiza doar in cazul in care persoana decedata este asezata intr-un sicriu din zinc, care are in interiorul sau purificator, iar sicriul din zinc trebuie sa fie asezat in sicriul din lemn.

Ei bine, in mare parte acestea sunt detaliile importante de precizat cu privire la serviciile funerare.

 

0 Shares
You May Also Like