De ce sa vizitezi America de sud

De ce sa vizitezi America de sud

0 Shares
0
0
0

America de Sud este un continent uimitor si de aceea ar trebui sa incepi sa cauti excursii America de Sud. Oricine a explorat regiunea va va spune, indiferent daca este vorba de o vacanta scurta sau o calatorie pe termen lung, exista atat de multe motive pentru a vizita America de Sud.

Cu toate acestea, exista mai mult pentru America de Sud decat majoritatea oamenilor vad la prima vedere. Diversitatea imensa a ceea ce poate fi savurata acolo inseamna ca aproape toata lumea va gasi ceea ce vor si mai mult din vacanta.

Amazing Wildlife in America de Sud

Una dintre cele mai renumite locatii din America de Sud este de asemenea una dintre cele mai diverse. Cand vine vorba de uimitoarea fauna salbatice, vizitarea padurii tropicale a bazinului Amazonului este cu siguranta una dintre cele mai bune experiente.

Exista peste 1.400 de specii de mamifere gasite in Amazon, inclusiv jaguar si ocelote si peste 1.500 de specii de pasari. Cu un ghid experimentat este posibil sa se observe multe dintre aceste animale. Exista, de asemenea, multe rezerve de animale si centre de reabilitare acolo daca nu puteti vedea animalele in habitatul lor natural.

Impreuna cu Amazonul, America de Sud are multe alte locuri unde puteti vedea atractii naturale magnifice, cu insulele Galapagos si alte insule similare. Dezvoltat separat de restul lumii in termeni de evolutie, scuba diving in Galapagos dezvaluie o gama uimitoare de specii marine, in timp ce speciile unice, cum ar fi booby albastru-footed, uriasul Tortoise de Galapagos si  Iguana marina pot fi toate reperate drumetii sau explorarea coastei cu barca.

America de Sud este un continent al sarbatorilor

Una dintre cele mai uimitoare petreceri din America de Sud sunt sarbatorile anuale cu carnavale de la Rio de Janeiro, cu peste doua milioane de oameni care se intalnesc in oras pentru a se alatura petrecerii in fiecare an. Samba  si muzica minunata si parade cu flotoare mari si trupe de dans fac un punct culminant spectaculos la eveniment.

Impreuna cu petrecerea de la Rio, Barranquilla din Columbia si reggae care au influentat sarbatorile din Salvador de Bahia sunt, de asemenea, locuri excelente pentru a va bucura de carnaval.

Exista multe alte sarbatori de care turistii se pot bucura in America de Sud, cum ar fi festivalul Inti Raymi care a avut loc la un sit Inca din apropierea orasului Cusco. Inti Raymi este un festival uimitor de culoare si muzica, care sarbatoreste, de asemenea, patrimoniul culturii indigene din regiune.

Pentru cei care iubesc culoarea si horticultura, fermecatorul Feria de las Flores din Columbia este un alt festival in care producatorii locali concureaza pentru a avea cele mai bune flori la spectacol, in timp ce Anul Nou Aymara langa orasul La Paz din Bolivia este un alt mare eveniment care ofera un spectacol minunat si o petrecere vibranta in care vizitatorii pot sarbatori cu oamenii locali.

Culturile istorice ale continentului

Cand vine vorba de cultura indigena, site-urile inca cum sunt Sacsayhuaman si Machu Picchu sunt cu siguranta printre cele mai importante, dar exista multe site-uri din regiune care au ruine uimitoare de explorat.

0 Shares
You May Also Like