Cum pariezi pentru a te clasa cat mai aproape de castig?

0 Shares
0
0
0

In aceasta sfera a pariurilor sportive se invart tot felul de strategii. Daca esti pasionat de aceasta activitate, cu siguranta si tu ai o strategie dupa care pariezi, respectiv iti compui biletele. In cazul in care aceasta nu da roade, nu te ajuta in niciun fel sa te clasezi cat mai aproape de castig, cu siguranta inseamna ca mai ai undeva de lucrat.

Astazi vom incerca sa stabilim o strategie standard, o strategie pe care chiar si tu o poti adopta si careia ii pot aduce anumite imbunatatiri. Insa, inainte de toate trebuie sa nu uiti ca nimeni nu iti poate garanta castigul la pariuri sportive – totul se bazeaza pe intuitie si noroc, deci conserva-ti cum se cuvinte aceste doua calitati.

Ce relevanta are numarul de meciuri de pe un bilet?

Fie ca stiai deja sau nu, numarul de meciuri pe care alegi sa il pui pe un bilet te poate clasa sau nu mai aproape de castig. Avand in vedere ca totul se bazeaza pe intuitie si noroc, este de la sine inteles ca nu iti permiti sa risti prea mult.

Cu cat numarul de meciuri de pe un bilet este mai mare, cu atat mai mult de indepartezi de castig. Priveste totul obiectiv: nu poti garanta in proportie de 100% ca o singura echipa pe care ai pariat poate castiga, daramite atunci cand pariezi pe mai mult de 4 echipe, de exemplu. Alege mereu un numar de maxim 3 meciuri pe bilet, pentru ca sansele tale de castig sa nu scada prea mult.

Cotele te pot purta de la agonie la extaz

Un alt pas spre o pozitie cat mai aproape de castig il poti face atunci cand iti raportezi alegerile la cote. Dupa cum probabil stii, cotele reprezinta corespondenta dintre posibilul castig si miza pariata. Asta inseamna ca, in functie de cota ce reprezinta echipa pe care vrei sa pariezi, de pe urma victoriei sale tu te poti alege cu o suma mai mare sau mai mica de bani.

Majoritatea pariorilor, in special cei care isi compun biletele doar in functie de cote, aleg sa parieze pe echipele reprezentate de cote mai mici. In cazul unei victorii, ei stiu foarte bine ca vor castiga o suma mai mare de bani.

Sa stii ca treaba asta cu tot ce tine de cote se afla in stransa legatura cu numarul de meciuri de pe un bilet. Sa luam un exemplu: ai pe bilet 3 meciuri, fiecare dintre ele cu o alta cota, atunci cand plasezi biletul sa stii ca acestea se aduna si formeaza o cota totala, intreaga, daca putem spune asa.

Daca aceasta este destul de mare, cu mult peste limita normalului, in cazul in care meciurile tale sunt castigatoare, te vei alege cu o suma modica de bani, nu una imensa cum probabil te asteptai.

Un ultim sfat este sa tii cont si de stafurile de la tipsteri. Cota2 este o platforma plina de indrumari spre castig. Aici gasesti tot felul de informatii pe care le poti folosi pentru a-ti forma biletele astfel incat sa te clasezi cat mai aproape de castig.

0 Shares
You May Also Like