Cum rezolvi problemele Wifi ale iPad-ului tau?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta tinerii din zilele noastre, si nu numai au acasa un calculator sau un laptop cu ajutorul caruia navigheaza pe internet sau se conecteaza la retelele de socializare.

Ei bine, desi acestea sunt cele mai vechi dispozitive, si fiecare tanar sau adolescent detine un astfel de aparat, se pare ca in ultimul timp tot mai multi se orienteaza spre tablete sau spre telefoane mobile inteligente.

De fapt, spre telefoanele mobile inteligente nici nu cred ca mai era nevoie sa specific, datorita faptului ca acestea au devenit o necesitate pentru oameni in zilele noastre.

Ei bine, in acest caz vom vorbi in continuare despre tablete, care sunt din ce in ce mai cautate de catre tineri pentru a naviga pe internet, pentru a fi conectati la Facebook sau pentru diverse jocuri.

Si cum fiecare isi doreste sa detina un astfel de dispozitiv cat mai performant, cu siguranta isi indreapta atentia spre produsele celor mai cunoscute firme, iar din aceasta categorie cu siguranta fac parte si iPad-urile, produse de catre gigantul producator american Apple.

Se pare ca aceste dispozitive au un succes foarte mare in randul tinerilor, insa chiar si acestea pot sa intampine anumite probleme de functionare, motiv pentru care sunt duse intr-un service in cadrul caruia se executa reparatii ipad.

Cu siguranta cele mai intalnite probleme ale acestor tablete sunt cele legate de ecranul spart, sau probleme cu butoanele de volum sau butonul Home.

Sunt insa si probleme in momentul in care incerci sa te conectezi la internet dorind sa utilizezi reteaua wifi.
Principalele simptome ale acestor probleme ar fi:
– intensitatea slaba a semnalului wifi sau deconectarile interminente;
– imposibilitatea accesarii internetului;
– probleme in ceea ce priveste localizarea sau conectarea la retea;
– dispozitivul nu se poate conecta automat la retea.

In cazul in care apar aceste probleme trebuie sa verifici in primul rand daca routerul iti este conectat la sursa de energie electrica. De asemenea poti sa opresti si sa repornesti rapid routerul iar in caz ca nu te poti conecta sa actualizezi routerul la cel mai recent firmware.

Nici nu cred ca mai are rost sa specific faptul ca trebuie sa te afli intr-o zona in care exista semnal wifi pentru ca in caz contrar nu ai cum sa te poti conecta.

In caz ca esti intr-o zona in care este semnal wifi, si alt dispozitiv prinde semnalul wifi iar iPad-ul tau nu, atunci trebuie sa intri in setarile iPad-ului si sa accesezi configurarile wifi ale acestuia pentru a opri conectarea la wifi, iar mai apoi pentru a activa conectarea. Daca nici asa nu functioneaza reporneste dispozitivul sau reseteaza-l fortat.

In cazul in care nici folosind aceste variante nu reusesti sa te conectezi, atunci reseteaza dispozitivul pentru ca acesta sa revina la setarile din fabrica.

In cazul in care nici aceasta ultima solutie nu are rezultatele dorite, atunci cu siguranta nu iti ramane alta varianta decat aceea de a duce iPad-ul la un service, unde expertii il vor repara fara probleme.

Pe langa problemele aparute la conectarea wifi, daca dispozitivul intampina alte probleme de functionare, expertii de la service vor depista rapid si iti vor repara tableta astfel ca nu vei mai intampina probleme.

0 Shares
You May Also Like