Cum trebuie sa arate un articol seo?

0 Shares
0
0
0

Referitor la articolele seo, trebuie precizat in primul rand faptul ca nu toata lumea poate sa scrie astfel de articole, pentru ca desi pare a fi o munca foarte simpla si usoara, lucrurile nu stau chia rasa.

Tot referitor la aceste articole seo, trebuie precizat faptul ca ele sunt foarte utile pentru un site, pentru ca motoarele de cautare apreciaza acele site-uri care dovedesc ca sunt active si se actualizeaza.

Articolele pentru optimizarea seo insa, nu sunt utile doar pentru motoarele de cautare, ci sunt utile si pentru vizitatorii de pe site, pentru ca acestia in momentul in care iti vor citi articolele vor acumula o multime de informatii noi, asa ca daca vrei articole de cea mai buna calitate, poti sa cauti articole seo de la SmartSeoPack.

Ei bine, articolele seo vor trebui realizate in functie de un subiect anume ales de catre scriitor, pentru ca un asemenea articol trebuie sa trateze o tema sau un subiect. In cazul in care in articol se regasesc mai multe teme, atunci cititorul va fi bulversat si nu va mai intelege nimic.

Daca de exemplu se doreste un articol seo pentru un service gsm, atunci cu siguranta in articolul seo se va face referire la tipurile de reparatii pentru telefoane, care se pot efectua la acel service.

In ceea ce priveste continutul textului, acesta in primul rand trebuie sa fie original, pentru ca daca nu este original, specialistii de la Google vor depista rapid acest lucru si vor penaliza site-ul unde va fi publicat articolul.

Tot referitor la continutul textului, acesta trebuie sa fie cat mai posibil bogat in informatii despre tema sau subiectul ales, iar acestea trebuie sa fie bine redactate in text, astfel incat vizitatorii de pe site sa inteleaga perfect despre ce este vorba,

Un articol seo ar trebui sa contina cel putin 500 de cuvinte, pentru a fi bogat in informatii. Daca articolul contine mai mult de 500 de cuvinte, iar informatiile sunt relevante, atunci cu atat mai bine.

In continutul articolului va trebui sa stii sa infiltrezi cuvintele cheie, iar densitatea acestora nu va trebui sa fie mai mare de 1-3%. Aceste cuvinte cheie trebuiesc infiltrate cu mare atentie, asa ca poti plasa unul in titlul articolului, dar poti plasa cate un cuvant cheie si in introducerea sau in concluzia articolului.

Va trebui insa sa ai grija sa nu folosesti in exces cuvintele cheie, pentru ca in acest fel nici textul nu va mai avea o forma naturala, si nu va fi placut de cititi.

Un articol pentru optimizare seo, trebuie sa contina si un hyperlink, care va directiona vizitatorul de pe site spre un site relevant continutului articolului.

Asadar, acestea sunt cateva aspecte foarte importante pe care trebuie sa le cunosti, si pe care trebuie sa le cuprinda un articol seo.

Ideal ar fi ca in cazul in care ai nevoie de astfel de articole pentru site-ul tau, sa le cumperi de la o firma de top, sau daca ai de gand sa le scrii personal, sa urmesi pasii necesari redactarii unui articol seo.

0 Shares
You May Also Like