Criterii in alegerea mesei pentru living

0 Shares
0
0
0

Indiferent cum vreti sa o numiti, masa pentru living, de dining, alegerea unei astfel de mese nu este deloc una usoara. Sunt multe elemente tehnice ce pot fi luate in considerare daca vreti sa va alegeti ceva de calitate. Alegerea trebuie sa fie potrivita nevoilor tale si sa reziste in timp.

Dupa cum bine stiti, sufrageria sau living-ul este un spatiu ocupat frecvent si bine organizat pentru a face ca totul sa sa fie relaxant si a crea o oaza de liniste pentru familie si invitati. Nu trebuie sa aveti un living foarte mare pentru a avea o masa pentru dining. Aveti o gama variata de unde sa alegeti; veti gasi totul in diverse marimi, forme si dimensiuni care pot fi pe placul vostru.

O masa pentru sufragerie nu este doar pentru momentele cand aveti invitati, ci o puteti folosi si in familie pentru a savura mancarea preferata in liniste, pentru a aseza florile si fructe. Daca nu acordati timpul potrivit pentru alegerea unei mese potrivite pentru living, misiunea “casa” poate fi una dificila.

Nu va grabiti sa alegeti o masa doar de dragul de a o avea in living, ci alegeti totul ca se se potriveasca si cu restul casei. Trebuie sa luati in considerare dimensiunile sufragerie, dar si a zonei in care vreti sa o asezati, nevoile si marimea familiei, dar si forma si stilul sufrageriei. Inainte de a alege masa pentru living trebuie sa priviti imaginea de ansamblu si zona in care veti amplasa masa.

In functie de marimea livingului va depinde si marimea zonei pentru dining si dimensiunile mesei. Daca nu va pricepeti puteti apela la ajutorul unui specialist care sa va ofere consultatii cu privire la alegerea pe care doriti sa o faceti. Inainte de a alege masa pentru living va trebui sa masurati spatiul disponibil unde aceasta va fi amplasata.

In acest sens va trebuie sa aveti in vedere ca in zona de dining nu va sta doar masa, ci vor fi si scaunele pentru living. Este indicat sa masurati de cateva ori spatiul astfel incat sa fiti siguri ca vor intra si masa si scaunele si sa mai ramana si putin loc pentru a va misca in jurul mesei.

Cum stim care este alegerea potrivita

In momentul in care alegeti o masa pentru living, va trebui sa aveti in vedere ca aceasta sa corespunda nevoilor familiei tale. Masa pentru living se alege in functie de nevoile familiei si cat de des aveti invitati la masa. Pana si dimensiunile mesei pentru living depind de acest aspect.

Daca aveti o familie numeroasa si obisnuiti sa invitati multi prieteni la masa, specialistii va recomanda sa alegeti o masa pentru 10-12 persoane care este suficient de generoasa. In situatia in care stiti ca nu aveti atat de multi prieteni la masa, este indicat sa alegeti o masa de 6 persoane. Mesele mici de patru persoane sunt preferate de cuplurile tinere care nu au copii si nu obisnuiesc sa aiba invitati.

0 Shares
You May Also Like