Curele la moda pentru barbati in anul 2018

0 Shares
0
0
0

In momentul in care discutam despre curele, trebuie sa precizam faptul ca fiecare barbat isi doreste sa detina un asemenea accesoriu cat mai elegant, si care sa fie de o calitate cat mai buna.

In cele ce urmeaza in acest articol vom vedea care sunt si curelele la moda pentru barbati in anul 2018.

Asadar, vom incepe cu cureaua barbateasca Torino Leagher Co. Milled Harness Leather. Aceasta curea este una foarte rezistenta si trebuie sa recunoastem ca in acelasi timp arata si foarte bine.

Cureaua este confectionata din piele naturala groasa, ceea ce o face sa fie foarte rezistenta in timp. In ceea ce priveste designul, trebuie precizat ca acesta este unul cat se poate de simplu, dar are mult bun gust.

In functie de preferintele fiecaruia, exista mai multe modele de astfel de curele, asa ca fiecare isi poate alege marimea si calapodul preferat. Referitor la dezavantajele acestei curele trebuie sa amintim pretul destul de ridicat al acesteia.

Nixon Realy Scout Belt poate sa fie deasemenea cureaua ideala pentru foarte multi domni care se afla in cautarea unei curele din piele.  Aceasta curea pentru barbati este dotata cu o catarama pe care se regaseste imprimat logo-ul Nixon, iar astfel se poate purta cu mandrie o asemenea curea pentru ca sigur este originala.

De regula domnii isi aleg o asemenea curea atunci cand opteaza pentru o tinuta eleganta, insa si pentru o tinuta casual aceasta curea poate fi ideala.

In ceea ce priveste avantajele acestei curele putem aminti faptul ca are un design simplu si cusaturi discrete. Deasemenea, logo-ul de pe catarama curelei poate fi un avantaj pentru ca este dovada faptului ca discutam despre o curea originala.

Pielea groasa din care este realizata cureaua, reprezinta fara doar si poate un alt avantaj al acestui accesoriu, pentru ca ea garanteaza o durata de viata indelungata a curelei.

In ceea ce priveste dezavantajele acestei curele putem sa amintim in primul rand pretul, iar apoi faptul ca pe catarama se regaseste logoul firmei, iar pentru ca domnii care isi doresc o tonuta simpla, nu prea pot purta o asemenea curea.

Tot de la Nixon putem sa amintim cureaua Nixon De Facto Belt, care poate sa reprezinte cea mai buna solutie pentru barbatii care isi doresc o curea de calitate superioara. O asemenea curea are un design foarte simplu, motiv pentru care cureaua se poate integra perfect in orice tinuta.

Aceasta curea este confectionata din piele de cea mai buna calitate, ceea ce face ca rezistenta curelei in timp sa fie una incredibila. La fel ca si in cazul curelei anterioare tot de la Nixon, pretul poate fi considerat dezavantajul curelei.

Asadar, in mare parte acestea sunt curelele spre care ar cam trebui sa isi indrepte atentia toti barbatii care isi doresc o curea de calitate, o curea din piele naturala.

Fireste, preturile curelelor din piele naturala sunt destul de mari, mai ales in cazul in care discutam despre curele de firma, insa calitatea curelelor merita toti banii.

0 Shares
You May Also Like

Genti de dama la moda

Se stie faptul ca femeile au dezvoltat odata cu trecerea timpului o adevarata pasiune pentru accesorii, insa dintre…
Citeste Tot