De ce ai nevoie de fotograf profesionist?

0 Shares
0
0
0

Iti recomandam un fotograf profesionist Bucuresti la care poti ajunge accesand linkul. De asemenea iti recomandam sa citesti acest articol pentru a intelege de ce ai nevoie de un fotograf cu experienta.

Angajarea unui bun fotograf de nunta nu este ieftina. Unii oameni se intreaba inca de ce as plati 3K sau 4K pentru cineva care sa faca fotografii doar 6 sau 8 ore la nunta mea? Permiteti-mi sa va spun ca nu este vorba doar despre asta. In primul rand, un fotograf are consultatie cu dvs. si a pus cu atentie si in mod strategic colectii pentru nevoile dvs. de fotografie.

Aceasta este prima data cand te casatoresti. Am fotografiat 100 de nunti, asa ca ai incredere in mine cand aflu acum ce vrei, pentru stiu de ce ai nevoie. Pentru a ma forma chiar si eu, am cheltuit bani si timp in campanii de anunturi, reproiectarea site-ului web, SEO, relatiile furnizorilor si relatiile cu clientii din trecut.

Peste 7 ani munca, am investit foarte multi bani in echipament pentru a fi pregatit pentru fiecare situatie ce ar putea sa apara intr-o zi de nunta.

Imi investesc timpul pentru a tine pasul cu tendintele nuntii si cu clasele de fotografie. Imi petrec timpul pe sistemele care va permit sa vedeti fotografii, sa descarcati fotografiile, sa editati albumele si sa comandati alte produse.

Deci nu lucrez doar o zi de 8-10 ore. Fac toate aceste lucruri pentru a va oferi o experienta uimitoare pentru ca oricine poate avea o camera frumoasa si poate face fotografii bune. Ce platiti pentru dvs. sunt anii de experienta, nenumarate practici si pregatirea si cunoasterea a ceea ce trebuie sa fac in orice situatie intr-o zi de nunta.

Eu iau doar 10-15 nunti pe an pentru a ma asigura ca dau totul clientilor mei. Vreau sa va cunosc pe parcursul sesiunii de implicare si sa va ajut cu proiectul de timp si sa va ofer resurse utile pentru toate nevoile dvs. de nunta. Am instalat sisteme  speciale pentru a crea o zi de nunta organizata, simpla, perfecta, cand vine vorba de partea de fotografiere a lucrurilor.

Stresul nu este ceva ce vreau sa simti cand alegi sa lucrezi cu mine. Ma straduiesc sa-i fac pe toti clientii mei sa se simta speciali si sa am grija de ei.

Ceea ce vreau cel mai mult este ca fotografiile dvs. sa reziste testului timpului. In 20 de ani, vreau ca copiii dvs. sa priveasca fotografiile dvs. de la nunti si copiii lor sa se uite prin ele si sa ramana impresionati. Vreau sa se uite la acele imagini si sa simta momentul, sa simta emotia si sa stie cine erau acei doi oameni.

Imi pasa de tine si de logodnicul tau si de povestea despre cum ai ajuns acolo si prietenii si familia ta care fac totul sa se intample.

Am fotografiat peste 100 de nunti si nici o nunta nu trece neobservata. Fiecare cuplu are ceva unic si special  si imi place sa vad ca toate acestea apar in fotografii asa cum se desfasoara in ziua nuntii. Traditii, membri ai familiei, legaturi speciale, povestiri, prieteni si toate momentele dintre ele. Imi pasa cu adevarat sa te cunosc pe tine si pe familia ta. Vreau doar sa fiu acolo pentru a capta toate acele momente, astfel incat sa le aveti pentru anii urmatori.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like