De ce Mega Pre Bio este cel mai bun probiotic din Romania?

0 Shares
0
0
0

Pentru ca tot mai multe persoane au descoperit avantajele oferite de probiotice, se cauta cel mai bun probiotic din Romania, care sa ajute la obtinerea unei stari de sanatate bune. Mega Pre Bio este un astfel de supliment, care a atras atentia specialistilor inca de cand a aparut pe piata.

Mega Pre Bio este un supliment probiotic, care ofera, spre deosebire de toate celelalte precizie deoarece a fost testat prin mai multe studii clinice pentru a oferi cele mai bune efecte.

Produsul are in continutul sau fibre care nu sunt digerabile asa cum sunt oligozaharidele, pentru a creste diversitatea la nivel florei si pentru a hrani in mod cat mai selectiv bacteriile benefice. Probioticele sunt reprezentate de fibre care nu se digera dar care hranesc bacteriile existente in tubul digestiv uman.

Cele mai multe probiotice de pe piata au rolul de a hrani atat bacteriile benefice, cat si bacteriile care fac rau organismului, ceea ce poate genera cresterea anumitor simptome negative la nivelul sistemului diegstiv.

Cele mai importante specii ale sistemului digestiv sunt cele care produc efecte benefice ale sanatatii umane, insa ele pot sa fie influentate in mod negativ de administrarea antibioticelor, stres, o alimentatie dezechilibrata si nesanatosa dar si de toxinele care ajung in organism din mediu.

Ce rol are A Muciniphila?

Aceasta bacterie are un rol foarte important la nivelul organismului pentru ca ajuta metabolismul si duce la scaderea in greutate. Nivelurile scazute ale acestei bacterii sunt asociate cu obezitatea, cu diabetul si cu afectiunile ficatului sau cu alte boli metabolice si inflamatii sistemice.

Care este rolul bacteriei F Prausnitzii?

Aceasta bacterie are rolul de a mari productia de butirat, acesta fiind un acid gras cu lantul scrut care determina scaderea inflamatiilor la nivelul intestinului. De asemenea, lipsa acestei bacterii determina sindromul de colon iritabil, afectiunile inflamatorii ale sistemului digestiv, constipatia cronica si intoleranta la gluten.

Ce rol are Bifidobacteria in organism?

Bifidobacteria este foarte importanta pentru ca ajuta la cresterea nivelului de butirat si mentine o greutate normala. Atunci cand Bifidobacteria este la nivel scazut este asociata cu obezitate, boala celiaca, diabet, astm, dermatite, sindromul oboselii cronice si chiar psoriazis.

Este important sa fie crescut numarul de bacterii cu rol protectiv din organism pentru a se dezvolta flora bacteriana sanatoasa. Studiile arata ca flora intestinala diversa contribuie la cresterea imunitatii si determina scaderea riscului de a avea boli cronice, ceea ce este extrem de important.

Probioticele pot ajuta la imbunatatirea sistemului imunitar si la inhibarea cresterii bacteriilor intestinale daunatoare. De asemenea, s-a demonstrat ca unele probiotice promoveaza productia de anticorpi naturali in organism.

Probioticele pot stimula si celulele imune precum celulele producatoare de IgA, limfocitele T si celulele ucigase naturale, astfel incat organismul sa isi mentina starea de sanatate.

Avand in vedere toate aceste beneficii oferite de probiotice, este evident faptul ca acestea sunt tot mai des recomandate de specialisti. Indiferent daca persoana care ia probiotice face parte din grupul celor care risca sa sufere de dezechilibre ale florei bacteriene, sau nu, probioticele sunt recomandate atat cu rol de tratare cat si cu rol de preventie.

0 Shares
You May Also Like