De unde iti poti cumpara accesorii pentru telefon?

0 Shares
0
0
0

 

Fiecare dintre noi atunci cand vrem sa ne inlocuim vechiul telefon mobil inteligent, vom cauta modele cat se poate de performante ale celor mai buni producatori din industrie, pentru ca este evident faptul ca vrem sa inlocuim echipamentul actual, cu unul mult mai performant.

Daca si tu esti intr-o astfel de situatie, trebuie sa iti spun ca nu este o idee foarte buna sa iti indrepti atentia spre un model ieftin, al unui producator nou de pe piata, pentru ca dispozitivele unor astfel de producatori sunt de o calitate inferioara, si se pot defecta foarte rapid.

Deasemenea, faptul ca se blocheaza foarte des un astfel de telefon ar trebui sa te puna pe ganduri, pentru ca este o situatie extrem de neplacuta sa iti cumperi un smartphone nou, iar dupa cateva zile de utilizare acesta sa inceapa deja sa se blocheze.

In acest caz, cel mai bine ar fi sa iti cauti un model de la Samsung de exemplu, pentru ca acest brand vine pe piata atat cu modele foarte performante, precum modelele Galaxy S7 sau Galaxy S7 Edge, care sunt cele mai performante modele ale celor de la Samsung, dar comercializeaza si modele mult mai ieftine pregum Galaxy J3 sau Galaxy J5, modele pe care si le poate permite oricine.

Deasemenea un alt producator asupra caruia ar fi indicat sa iti indrepti atentia, este fara doar si poate Apple, pentru ca modelele iPhone, lansate de catre acest producator, impreuna cu modelele celor de la Samsung, sunt cele mai apreciate de pe piata.

Ei bine, iti poti cumpara aceste telefoane, atat de la magazinele operatorilor de telefonie mobila care se gasesc in orasul in care locuiesti, dar le poti comanda si de la anumite magazine online, cum ar fi Cel.ro sau Emag.

Odata ce iti cumperi un astfel de dispozitiv, primul lucru pe care il ai de facut, este sa cumperi accesoriile de protectie compatibile telefonului tau. Din aceasta categorie, fac parte geamul de protectie din sticla al ecranului, husa si folia de protectie.

Cu siguranta nu are rost sa cumperi si folie si geam de protectie, iar in acest caz cel mai bine ar fi sa iti cumperi un geam de sticla pentru ecran si o husa.

Aceste accesorii poti sa le gasesti la toate magazinele online care comercializeaza astfel de accesorii, dar si la service-urile gsm din orasul tau sau la magazinele tuturor operatorilor de telefonie mobila.

Pe langa aceste accesorii, fara doar si poate, vei mai putea sa alegi pentru telefonul tau si o baterie externa de exemplu, pentru ca aceasta este un accesoriu foarte util. Niciodata nu vei sti unde te vei duce si nu iti vei putea incarca dispozitivul, insa avand un astfel de accesoriu, problema se va rezolva.

Un alt accesoriu foarte important, care trebuie luat in calcul este selfie stick-ul, pe care il poti alege pentru a face pozele cele mai reusite de grup. Se pare ca o multime de utilizatori au inceput sa isi indrepte atentia asupra acestor accesorii.

Chiar si soferii pot sa isi caute in aceste locuri accesorii auto gsm, si cu siguranta vor gasi un suport pentru telefon, sau un incarcataor de telefon care se poate conecta la bricheta masinii.

0 Shares
You May Also Like