Lipolaser in lupta cu celulita

Lipolaser in lupta cu celulita

3 Shares
0
0
3

Laserul face minuni in ceea ce priveste problemele deramtologice dar si surplusul de grasime. Folosirea laserului pentru a trata celulita implica si directionarea undelor laser in zonele care sunt afectate de celulita in scopul de a incalzi celulele adipoase pana atunci cand acestea se dezlipesc de tesutul conector. Pentru a scapa de celulele grase din organim se poate folosi si lipolaser.

Laserul sau amplificarea razei de lumina prin stimularea emisiilor de radiatie ete un dispozitiv ptc care va genera un fascicul coerent de radiatii electromagnetice care au o densitate de energie destul de mare comparativ cu chirurgia cu laser care va folosi instalatiile laser de putere mare. In laseroterapie se utilizeaza radiatiile laser ale caror putere se masoara de obicei in miliwati.

Acest principiu este destul de simplu, la o doza optima de actiune prin radiatie laser se va realiza si o pompare energetica spre organsm. Lumina in forma de foton se absoarbe in tesut. Energia laser care se absoarbe in zona duce si la cresterea metabolismului celular.

Efectul de penetrare pentru tesuturi depinde si de lungimea  de unda pentru razele laser, de energia care a fost emisa si care permite o penetrare mai profunda pentru tesuturi. Exista mai multe tipuri de aplicatii: laserul focalizate in punctele dureroase si laserul divergen care va oferi posibilitatea de a trata zonele mai putin extinse sau mai exstinse si laserul divergent sau scan laser care va ofera posibilitatea de a trata zone mai mult ori mai putin extinse.

Acest tratament pe baza de lipolaser ste sigur, nu este invaziv si este nedureros. In cazul sau se simte doar o incalzire locala usoara. Metodele de tratare pentru celulita pe baza de laser sunt considerate sigure si lipsite de efecte secundare deoarece energia laser de intensitate joasa va afecta numai celulele din tesutul adipos si nu va interfera cu zonele adiacente cum ar fi muschii si pielea.

Razele laser au rolul de a modifica permeabilitatea celulelor adipase si in felul acesta globulele de trigliceride vor fi eliberate in lichidele interstitiale si de aici vor ajunge in sange si vor fi metabolizate.

Tratamentul va permite eliminarea grasimii localizate si de asemenea si conturarea unui corp foarte frumos. Pedalele laser au rolul de a actiona in mod extern asupra tesuturilor adipoase prin piele, si sunt necesare numai 10 minute in zona de tratament.

Lipolaserul va activa chiar si metabolismul mai lenes si nu va afecta tesuturile aflate in jur precum vasele de sange, pielea si nervii, iar undele laser vor patrunde destul de in profunzime avand o actiune stricta numai in zona adipocitelor.

Rezultatele se pot masura si in circumferinta dar si in modul in care se va contura corpul in zonele tratate dar si in coeficientul de masa grasa care se va diminua.

Aparatele sunt destinate in pecial pentru slabirea in zonele unde sunt probleme cum ar fi abdomenul in cazul barbatilor si coapsele ori abdomenul in cazul femeilor si se va realiza lichefierea grasimilor. Lipolaserul se poate folosi pentru a topi grasimea care este inestetica din zonele unde sunt probleme.

3 Shares
You May Also Like