Conteaza cu adevarat firma de web design la care apelez?

Conteaza cu adevarat firma de web design la care apelez?

0 Shares
0
0
0

Daca tot sunt la moda pozele cu “Kepp calm si…”, mi-a atras de curand atentia o astfel de poza pe site-ul www.itexclusiv.ro, site-ul celor de la IT Exclusiv. Textul din poza lor este „Keep calm si cere o oferta”. Asadar, daca vrei sa-ti creezi un site web, de aici poti cere o oferta.

Cei de la IT Exclusiv ofera transparenta clientilor, ceea ce-i face pe acestia sa aiba incredere in ei. Preturile sunt vizibile oricarei persoane care intra pe site, la fel si portofoliu sau alte informatii importante.

De ce dam toate aceste detalii? Pentru a raspunde la intrebarea din titlu. Conteaza cu adevarat firma de web design pe care o alegi si conteaza intr-o masura foarte mare.

In primul rand, trebuie sa alegi o firma care are notorietate pe piata, daca vrei sa te asiguri de faptul ca vei beneficia de servicii de calitate. De ce spunem asta? Pentru ca datorita cererii de pe piata, multe firme de acest gen sunt deschise peste noapte, insa ele sunt de nedorit cand vine vorba de calitate.

In al doilea rand, trebuie sa alegi o firma care ofera servicii de calitate, o firma care sa creeze site-uri cu adevarat atractive pentru vizitatori. Te poti asigura oarecum de acest lucru consultand portofoliu de pe site-ul firmei pe care o alegi. Daca pe site nu exista un astfel de portofoliu, e posibil ca lucrurile sa nu fie tocmai bune.

De asemenea, si pretul conteaza atunci cand alegi o firma de web design. Aici ar putea fi doua aspecte in privinta carora trebuie sa ai grija. Primul dintre ele face referire la pretul suspect de mic. Nu e un lucru general, insa, daca preturile sunt cu mult mai mici decat cele practicate pe piata, e posibil ca serviciile sa nu fie cele mai ok.

Totodata, spunem ca trebuie sa ai grija, deoarece e posibil ca pretul sa fie mic deoarece firma tocmai s-a lansat pe piata, sau are anumite promotii in anumite perioade. Al doilea aspect in privinta caruia trebuie sa ai grija este pretul exagerat de mare.

Poti primi servicii de o calitate uimitoare la un pret foarte mare, ceea ce e oarecum bine, daca esti multumit de rezultate, sau poti primi servicii jalnice la un pret extraordinar de mare, ceea ce nu e de dorit. Cel mai bine e sa studiezi preturile care se practica in general pe piata si sa te orientezi in functie de ele.

Conteaza firma de web design pe care o alegi? Da! Cu siguranta conteaza, fapt pentru care alegerea trebuie facuta cu grija. Un lucru recomandat in astfel de situatii e sa tii cont de recomandarea unei cunostinte care a mai apelat la serviciile firmei la care vrei sa apelezi si tu si a fost multumita. Fa putina cercetare inainte de a lua decizia finala si fa tot ce iti sta in putinta pentru a te asigura de faptul ca ai facut cea mai buna alegere. Conteaza cu adevarat, crede-ne!

0 Shares
You May Also Like