Probleme comune si solutiile de rezolvare in service gsm

Probleme comune si solutiile de rezolvare in service gsm

0 Shares
0
0
0

Service-urile GSM asigura intotdeauna la un pret convenabil pentru client reparatii, atat asupra hardware-ului, cat si asupra software-ului.

Tipurile de reparatii care se pot efectua de catre un service sunt diverse, cum ar fi: inlocuirea display-ului, a carcaselor, soneriilor, castilor, microfoanelor, etc. Un alt tip de reparatii il reprezinta curatarea si intretinerea tabletelor, smartphone-urilor sau telefoanelor.

De asemenea la capitolul reparatii intra si cele de software: instalari, recuperare date, upgrade-uri, backup, refaceri si upgrade software, aplicatii, sunete de apel, decodari, deblocari gsm pentru orice model de telefon, instalare si configurare retea, Internet si e-mail, etc.

Avantajele oferite de orice service gsm sunt: durata foarte scurta de realizare a serviciilor, raportul calitate/pret excellent, garantiile oferite pentru orice tip de serviciu efectuat, consultanta gratuita, utilizarea doar a pieselor originale sau de cea mai buna calitate, testarea reparatiilor dupa standardele producatorului,  solutii complete, evaluari, consultant, contracte de service, contracte de garantie si post-garantie. Majoritatea acestor interventii se executa pe loc.

Service-urile din Romania asigura reparatii GSM pentru absolut toate modelele existente pe piata romaneasca si pentru majoritatea telefoanelor aduse din alte tari. Majoritatea service-urilor au dotari tehnice foarte bune si angajatii au experienta foarte mare, acest lucru permitand sa fie executate reparatii diverse, mai ales inlocuirea componentelor gsm.

De cele mai multe ori sunt folosite piese originale, dar cu acordul clientului pot fi folosite si piese similare ale altor producatori. Clientul este mereu tinut la curent in ceea ce priveste service-ul si modul in care decurg aceste operatiuni, atat reparatiile hardware, cat si reparatiile software.

Exista numeroase probleme comune tuturor telefoanelor care sunt simplu de rezolvat, asta bineinteles fara a apela la un specialist. Puteti cumpara materiale care sunt special create pentru repararea dispozitivelor.

In continuare o sa urmarim cateva probleme comune si solutiile de rezolvare pentru acestea.

• Problemele legate de display: telefonul este aprins, insa, ecranul este stins. Pentru aceasta trebuie sa inchideti si sa deschideti din nou telefonul, resetand dispozitivul. Daca aveti impresia ca bateria este descarcata, conectati incarcatorul. In anumite situatii trebuie inlocuita bateria.
•  Daca ecranul este zgariat trebuie sa aplicati un lichid sau un gel special pentru ecranele zgariate. In cazul ecranului spart trebuie sa luati in considerare schimbarea display-ului.
• O alta problema o reprezinta problemele la incarcare. Bateriile telefoanelor rezista relativ 2 ani si autonomia lor scade cu timpul pana cand se deterioreaza in intregime. Daca bateria este veche, cea mai buna solutie este sa o schimbati cu una noua pentru a rezolva problemele legate de incarcarea telefonului.
• O problema deosebit de importanta in cazul utilizatorilor de Internet pe telefoanele mobile o reprezinta problemele la reteaua Wi-Fi. In primul rand, trebuie sa va asigurati ca router-ul functioneaza, iar reteaua wi-fi este disponibila si ca va aflati in zona de acoperire a acesteia. Apoi opriti si porniti din nou wi-fi-ul.
• Daca aveti probleme la pornire des trebuie sa inchideti si sa deschideti dispozitivul, apoi sa ii dati restart si reset. In situatia unor probleme legate de aplicatii, va trebui sa inchideti si sa redeschideti aplicatia, sa actualizati aplicatia, sa restartati telefonul, sa dezinstalati si reinstalati aplicatia.

0 Shares
You May Also Like