Se merita sa iti cumperi un calculator second hand?

Se merita sa iti cumperi un calculator second hand?

0 Shares
0
0
0

Mai mult ca sigur, foarte multe persoane care se afla in cautarea unui PC, se intreaba daca se merita sa isi cumpere un calculator second hand.

In cazul in care trebuie sa iti inlocuiesti si tu vechiul calculator de acasa, si te intrebi daca se merita sa iti cumperi un calculator second hand, in cele ce urmeaza in acest articol vei afla raspunsul.

Ei bine, in cazul in care iti trebuie un calculator pe care sa il folosesti ocazional, iar cand spun ocazional ma refer la faptul ca ai de gand sa folosesti echipamentul doar la sfarsit de saptamana, sau ca il folosesti o ora – doua seara atunci cand te intorci de la munca, atunci da, se merita sa iti cumperi un calculator second hand.

Apoi, daca ai de gand sa folosesti echipamentul in scopuri foarte simple, si anume pentru a asculta muzica, pentru a viziona filme sau pentru a naviga pe internet, atunci se poate spune ca da, se merita sa iti cumperi un calculator second hand.

Deasemenea, in cazul in care lucrezi de acasa si ai nevoie de un calculator, daca munca pe care o prestezi consta in scrierea de articole sau in completarea de sondaje de opinie, daca trebuie sa primesti si sa trimiti emailuri, atunci se poate spune ca da, se merita sa te orientezi spre calculatoare second hand.

Acestea sunt doar cateva exemple, insa poti sa intalnesti o multime de situatii in care pentru tine si pentru nevoile tale, un calculator second hand sa fie mai mult decat perfect.

Plus de asta, in clipa de fata daca stai sa cauti poti sa gasesti diferite modele de calculatoare second hand, care sa fie de exemplu de generatie i5, si care sa aiba performante foarte bune.

Poti chiar sa gasesti calculatoare second hand de generatie i7, care sunt si mai noi si mai performante, si care ruleaza la fel de bine precum calculatoarele noi, doar ca sunt mai ieftine.

Exista insa si situatii in care calculatoarele second hand nu pot sa indeplineasca anumite sarcini cu succes, iar in continuare vom da si unul – doua exemple.

De exemplu, in cazul in care esti o persoana pasionata de gaming, cu siguranta atunci cand te intrebi daca se merita sa iti cumperi un calculator second hand, raspunsul este nu. De ce? Pentru ca jocurile noi au nevoie de tot mai multe resurse, iar calculatoarele second hand nu pot sa faca fata cerintelor.

Chiar si in cazul in care ai nevoie sa folosesti diferite programe speciale pentru calculator, se poate ca un echipament second hand sa nu faca fata cerintelor si sa functioneze cu mult sub asteptari. In acest caz ai putea sa te orientezi spre un echipament nou sau spre unul refurbished.

Asadar, in mare parte se poate spune ca se merita achizitionarea unui calculator second hand, insa exista si situatii speciale in care un astfel de echipament nu poate sa faca fata cu succes tuturor cerintelor, cum ar fi gamingul daca tot am dat drept exemplu.

0 Shares
You May Also Like