Sfaturi pentru business-ul online

0 Shares
0
0
0

Crearea unui business implica foarte multa organizare si motivatie, insa, dupa aceste eforturi, rasplata va fi pe masura asteptarilor.

Daca pana acum v-ati orientat catre mediul offline, magazine fizice, acum, iar acum ati facut schimbarea catre un mediu online, creandu-va propriul site unde sa va promovati produsele si serviciile, atunci trebuie sa tineti cont si de anumite sfaturi. De aceea, in articolul de astazi veti descoperi cateva tips-uri recomandate de specialistii in optimizare SEO din Timisoara care sa va indrume catre succesul site-ului creat.

Design simplu

Atunci cand vine vorba de aspectul vizual al site-ului dumneavoastra, cel mai probabil veti fi tentat sa alegeti culori vibrante, care sa va scoata in lumina. Cu toate acestea, trebuie sa stiti ca nuantele vibrante au tendinta de a obosi foarte mult ochiul, deci, nu sunt chiar atat de recomandate din punct de vedere medical. In schimb, va sugeram sa alegeti culori simple, care sa formeze o paleta cromatica frumoasa si deloc obositoare.

De asemenea, va recomandam ca animatiile pe care le inserati in cadrul site-ului sa fie intr-un numar mai redus, astfel incat sa nu afectati viteza de incarcare din cadrul paginilor.

Incercati ca site-ul sa fie structurat corespunzator, astfel inct fiecare vizitator sa poata gasi informatia sau produsul de care are nevoie, fara sa petreaca ore in sir pentru gasirea unui raspuns sau solutie.

Call to action

Atunci cand facem referire la un  magazin online, este nevoie sa folosim diverse slogani de tipul call to action, astfel incat sa incurajam publicul sa ne cumpere produsele.

Cu toate acestea, incercati ca aceste slogane sa fie unele mai originale si inovative, adaptate in functie de produsele oferite, pentru ca publicul sa fie determinat sa le achizitioneze. In acest caz, va recomandam sa renuntati la clasicul “Cumparati acum!”, fiind destul de banal si folosit, de asemenea percepandu-se destul de fals si lipsit de substanta.

Mesaje in funtie de categorie

Asa cum am mentionat si la punctul anterior, este foarte important sa adaptati mesajele inserate in cadrul site-ului in functie de categoria din care fac parte produsele. Astfel, veti fi mult mai aproape de publicul dumneavoastra, reusind sa le descoperiti problemele cu care se confrunta.

Deci, prin intermediul produselor si al mesajelor care incurajeaza publicul, veti capta mult mai usor increderea publicului, mai ales daca veti vorbi despre beneficiile acestora pentru sanatatea sau pentru imbunatatirea calitatii vietii. Asadar, nu uitati ca fiecare mesaj inserat trebuie sa fie ales cu grija, pentru un randament maxim!

0 Shares
You May Also Like