Te poate ajuta Ovb Romania privind incheierea politei RCA?

Te poate ajuta Ovb Romania privind incheierea politei RCA?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta unul dintre primele lucruri pe care le ai de facut in momentul in care iti cumperi un autoturism, este acela de a transcrie masina pe numele tau, iar apoi de a incheia o polita de asigurare RCA.

Incheierea unei polite de asigurare RCA nu este insa atat de simpla precum pare la o prima vedere, mai ales in conditiile in care, acum se gasesc pe piata mai multe companii care pun la dispozitie servicii de incheiere a unor polite de asigurare RCA.

Tocmai din acest motiv, va trebui sa contactezi Ovb Romania, care este fara doar si poate, cea mai renumita firma in ceea ce priveste serviciile de consultanta , iar in urma unei intalniri cu un consultant al acestei companii de top, vei acumula o multime de informatii despre politele RCA.

Odata ce te intalnesti cu un consultant al acestei companii de top, vei intelege in primul rand faptul ca spre deosebire de asigurarile de tip CASCO, care sunt facultative, asigurarile de tip RCA sunt obligatorii, asa ca fie ca iti place sau nu, trebuie sa inchei o astfel de polita de asigurare.

Tot in urma unei intalniri cu un specialist in consultanta al companiei Ovb Romania, vei primi o multime de informatii despre clasele Bonus – Malus, iar in acest fel vei stii exact in ce categorie de soferi te incadrezi. Cu siguranta daca iti reinnoiesti polita de asigurare, fara sa fi implicat in accidente rutiere al caror vinovat sa fii tu, vei urca trepte importante pe scara Bonus, iar in acest fel, polita ta de asigurare va fi din ce in ce mai mica.

Ei bine, dar ce este cel mai important insa, referitor la aceste polite de asigurare RCA, este faptul ca vei fi informat de catre un specialist in servicii de consultanta, asupra faptului ca asigurarea RCA poate sa fie incheiata numai in conditiile in care autoturismul este inmatriculat sau daca este supus inmatricularii, ori este inregistrat in Romania. Chiar si autoturismele cu numere rosii de inmatriculare pot fi asigurate.

Tot specialistul celei mai importante companii de consultanta de pe piata din Romania, te va informa asupra faptului ca asiguratul trebuie sa fie persoana inscrisa in documentele de inscriere a autoturismului, sau persoana pe numele careia se va inmatricula in cel mai scurt timp autoturismul.

In conditiile in care nu stiai acest lucru, un consultant de la Ovb Romania te va informa si asupra faptului ca polita de asigurare incepe sa fie valabila doar in conditiile in care a fost asigurata, iar in schimbul ei s-a platit o prima de asigurare, pentru o anuita perioada de timp, prestabilita de catre firma de asigurari.

Asadar, dupa cum se poate observa din acest articol, o polita de asigurare RCA este obligatorie, iar in cazul in care nu cunosti prea multe detalii despre aceste polite de asigurare, cu siguranta un specialist al celei mai importante companii de consultanta de pe piata, iti poate fi de mare ajutor, si te poate indruma spre o companie de top de pe piata asigurarilor.

0 Shares
You May Also Like