Unde este mai rentabil sa iti albesti dintii?

Unde este mai rentabil sa iti albesti dintii?

0 Shares
0
0
0

Intr-o lume in care se pune tot mai mult accent pe imagine si pe felul in care aratam si ne imbracam, visul oricarei persoane este acela de a avea o dantura impecabila iar zambetul sa le fie cat mai stralucitor.

Acest lucru este posibil doar pentru persoanele care au o dantura ingrijita insa si pentru cei care nu s-au gandit foarte mult sa isi ingrijeasca dintii se poate pentru ca pot sa apeleze la ajutorul unui medic stomatolog care le poate trata dintii, le pot trata cariile dupa care se poate incepe tratamentul fara nici o problema, insa aceasta ar fi o investitie in timp si care ar costa destul de multi bani.

Si cum imaginea conteaza enorm de mult in aceste zile, se pare ca foarta multa lume, atat femei cat si barbati incep sa apeleze la stomatologi pentru a le fi aplicate astfel de tratamente.

Ei bine, cei care isi doresc sa urmeze un tratament de albire al dintilor insa nu prea vreau din diferite motive sa apeleze la cabinetele stomatologice, pot deasemenea si ei sa isi albeasca dintii acasa, pe cont propriu.

Unii aleg sa urmeze tot felul de trucuri despre care se spune ca albesc foarte rapid dintii. Unele persoane aleg sa se spele pe dinti cu periuta de dinti peste care toarna apa oxigenata pentru ca s-ar spune ca aceasta elimina petele aparute pe suprafata dintilor.

Altii carora le place sa urmeze aceste sfaturi si sa incerce experimente isi fac propria lor pasta de dinti din zeama de lamaie si praf de copt despre care se spune ca albeste dintii, insa nu trebuie aplicat acest truc mai mult de odata pe saptamana pentru ca poate avea consecinte asupra dintilor deoarece praful de copt poate sa atace smaltul dintilor.

Altii merg pe ideea ca daca mananca anumite fructe si legume acestea redau stralucirea dintilor, insa acesta cu siguranta este doar un zvon, pentru ca din moment ce omul nu isi spala dintii, oricate fructe ar manca sau legume, dintii tot nu vor straluci.

Altii aleg sa isi comande de pe internet tot felul de produse despre care se spune ca ar fi miraculoase in albirea dintilor, iar efectele se vad dupa doar 3- 4 zile. Dintre aceste produse putem sa amintim pasta de dinti speciala pentru albirea dintilor, pe care de asemenea o putem gasi la orice farmacie, la fel ca si benzile de albire sau chiar si plasturii de albire.

Cele mai comandate ar fi produsele 3d white crest despre care se spune ca sunt cele mai bune de pe piata pentru ca iti ofera tot ce este necesar pentru a putea zambi oriunde si oricand.

Totusi, inainte de apela la orice tratament de albire al dintilor trebuie sa te asiguri de faptul ca trebuie sa ai dantura sanatoasa, pentru ca in caz contrar poti sa incepi un tratament iar acesta sa nu aiba efect, iar in acest caz nici nu iti albesti dintii, si cheltuiesti si bani.

Mai trebuie sa stii ca poti sa urmezi orice tratament de albire de dinti pentru ca in cazul in care fumezi, sau consumi ceaiuri negre sau cafele, dintii tai se vor pata din nou, si o sa trebuiasca din nou sa urmezi un tratament de albire al dintilor.

Aceste tratamente urmate acasa au un mare succes si datorita rezultatelor impecabile dar si datorita preturilor mult reduse in comparatie cu pretul unui tratament la un cabinet stomatologic.

0 Shares
You May Also Like