Carcasele de smartphone – protejeaza ele cu adevarat telefonul?

Carcasele de smartphone – protejeaza ele cu adevarat telefonul?

0 Shares
0
0
0

Smartphone-ul este device-ul nostru preferat in ultima vreme. Multi dintre noi nu ne mai putem desparti de aceste device-uri si poate din aceasta cauza, uneori suntem neglijenti cu acestea. Iti doresti carcasa de telefon ideala? Cauta pe AccesoriiGsm.ro.

Conform unor studii comandate de catre cei de la T-Mobile, aproape jumatate din posesorii de smartphone din intreaga lume si-au pierdut telefoanele cel putin o data, le-au scapat pe jos sau le-au lovit accidental, in diverse ocazii.

Altora li s-au furat telefoanele. Pentru cei care si-au stricat telefoanele intr-un fel sau altul, categoriile se impart astfel: 37 de procente dintre acestia au reusit sa zgarie sau sa sparga ecranul smartphone-ului, 29 de procente au varsat diferite lichide pe smartphone sau l-au introdus accidental in lichide, iar alte 29 de procente si-au scapat smartphone-urile din mana, lucru ce a dus la deteriorarea partiala sau totala a acestora, in functie de distanta de la care au cazut.

Protejarea unui smartphone cu ajutorul unei carcase de protectie special conceputa pentru acest lucru, este unul dintre cele mai bune sfaturi pe care vi le putem da, atunci cand va achizitionati un smartphone nou.

Acest lucru nu este mai putin valabil in cazul in care sunteti posesorii unui smartphone mai vechi. Cu toate astea, multi dintre posesorii de smartphone nu considera necesara achizitionarea unei carcase de protectie.

Acestia sunt de obicei si cei care sufera primii, in momentul in care smartphone-urile lor sunt lovite sau scapate accidental. In acelasi timp, exista si utilizatori dispusi sa-si cumpere o carcasa, acestia nedorind insa ca acest accesoriu sa schimbe cu mult design-ul original al telefonului. In ziua de astazi exista carcase si pentru unii si pentru altii. In general, difera doar preturile si calitatea de constructie a acestora, plus materialele folosite.

Carcasele ce ofera o protectie sporita, care arata si foarte bine si sunt construite din cele mai bune materiale pot fi destul de scumpe, mai ales daca tinem cont de faptul ca trebuie sa ne achizitionam una noua, de fiecare data cand schimbam telefonul.

Totusi, daca suntem obisnuiti sa detinem numai smartphone-uri foarte scumpe (flagship-uri), probabil ca suntem dispusi sa mai platim cateva zeci de dolari in plus (adaugati la cele cateva sute pentru smartphone), pentru a asigura device-ului o protectie sporita, in orice fel de conditii.

Exista o multime de motive foarte bune pentru care ar trebui sa cumperi o carcasa de smartphone. Principalul motiv ar fi acela ca astfel iti vei pastra smartphone-ul intact, o perioada mai lunga de timp.

Acesta va arata aproape ca nou si il vei putea vinde la un pret mai bun, atunci cand vei dori sa-ti achizitionezi altul. Pe de alta parte, vizitele la service-uri vor fi aproape inexistente, daca folosesti o carcasa de calitate pentru smartphone-ul tau.

Acestea nu vor fi necesare, decat daca va aparea o problema la nivel software/hardware, alta decat cele survenite in general in urma accidentelor prin loviri, cazaturi, contactul cu lichidele, etc.

Concluzia: Protectia oferita de carcasele construite pentru smartphone, merita investitia, atat pe termen scurt, cat si pe termen mediu si lung.

0 Shares
You May Also Like