Cele mai bune sfaturi pentru un machiaj senzational

Leave a comment
pureshapes.ro

Atunci cand incepeti sa va realizati machiajul este important sa aveti in vedere o serie de aspecte de baza.

Va trebui sa aveti grija si ce fel de culori sa utilzati, sa va cunoasteti tenul si ce produse poate acesta sa suporte sau ce nu poate sa suporte, nuanta de ten pe care o avem si desigur va trebui sa stiti si ce forma au ochii.

Machiajul este foarte important pentru toate femeile care vor sau care au nevoie sa arate impecabil oricand si de aceea pentru fetele interesate de angajare videochat se recomanda clar acest articol pentru ca veti invata cum puteti sa aratati perfect fara prea mare efort si, cel mai important, cum puteti sa nu pareti false din cauza machiajului.

Un machiaj facut bine va poate schimba in mod instant si va poate da un efect de lifting fara sa apelati la serviciile plasticienilor chiar si in momentul in care ati folosit un numar mic de produse. Nu este necesar sa utilizati toate produsele pe care le aveti pentru ca daca le folositi pe toate acestea nu va vor schimba in mod automat lookul intr-unul reusit.

Definirea privirii este un element cheie in machiaj. Ochii care sunt accentuati de creionul dermatograf negru sunt destul de atragatori dar conturul intens atat al pleoapei inferioare cat si al pleoapei superioare, poate sa confere si un aer aspru privirii.

Solutia in sensul acesta este sa folositi un creion maro pentru a defini pleoapea inferioara pentru ca veti avea o nuanta mai blanda care in acelasi timp va putea sa pastreze si caldura pe care o exprima ochii.

Forma genelor este definitorie pentru machiajul reusit. In cazul in care vreti sa obtineti si o arcuire perfecta a genelor este recomandat sa incalziti clestele de gene cu ajutorul uscatorului de par ori sub un jet de apa calda inainte de a il utiliza. Genele se curbeaza mult mai bine si rezista si mai mult timp.

Este necesar sa va accentuati sprancenele. Sprancenele au rolul de a schimba in mod radical fizionomia fetei si de aceea specialistii folosesc mai multe metode care sa le scoata in evidenta. Creionul care ajuta la definirea sprancenelor este destul de popular cu toate ca le poate accentua excesiv moment in care se creaza un aspect deloc natural.

Tocmai din acest motiv va recomandam sa utilizati o formula de fard de sprancene pudra care va umple in mod discret spatiile goale si va pastra farmecul sprancenelor dar si naturaletea.

Nuanta pe care o are fardul este destul de importanta pentru ca va trebui sa fie mai deschisa decat parul. Spre exemplu in cazul in care sprancenele sunt satene sau cu tente de caramel este recomandat sa optati pentru nuante intermediare.

Pudra bronzanta este cea care ofera fetei o stralucire speciala si este destul de utila pentru a sculpta trasaturile.

Modul in care o vom aplica ramane esential si de aceea este recomandat sa o aplicam utilizand o pensula pe care sa  o miscam in jurul perimetrului fetei si apoi in punctele unde razele de soare ating in general fata, mai exact nas, frunte si barba.

Dan Bradu seo

Leave a Reply