Unde este mai bine sa inchei o polita de asigurare rca?

Leave a comment

 

Cunoastem cu totii faptul ca polita de asigurare rca este obligatorie, asa ca toti cei care detin un autoturism trebuie sa isi plateasca polita de asigurare inainte de a iesi cu masina pe drumurile publice.

O polita de asigurare este extrem de utila, datorita faptului ca in cazul unui accident rutier, soferul nevinovat este despagubit de catre firma de asigurare a soferului vinovat de producerea accidentului.

Inca un detaliu foarte important este acela ca toti soferii care vor fi depistati in trafic fara a avea polita de asigurare valabila, vor fi amendati, vor ramane fara certificatul de inmatriculare al masinii si mai rau, vor ramane si fara placutele de inmatriculare.

Ei bine, si daca tot am vazut cat de importanta este o polita de asigurare rca, trebuie sa mentionam faptul ca aceasta se poate incheia in mai multe locatii.

In primul rand, toti cei care detin un autoturism pot alege sa treaca pragul oricarei firme de asigurari, si sa incheie o polita de asigurare la sediul firmei respective.

Cei care au nevoie de o polita de asigurare pot alege sa caute un brocker de asigurari si pot incheia o polita de asigurare rca la un astfel de brocker.

In acest caz, posibilitatile sunt mai multe, dat fiind faptul ca brockerii de asigurari lucreaza cu mai multe firme de asigurari. Tocmai acesta este si motivul pentru care dintre toti cei care trebuie sa incheie o polita de asigurare, foarte multi aleg sa incheie polita la un brocker de asigurari.

Mai mult decat atat, brockerii de asigurari cunosc foarte multe detalii despre firmele de asigurari, stiu si care sunt firmele implicate in scandaluri privind despagubirile, si stiu si care sunt firmele evitate de catre soferi, asa ca pot veni cu o recomandare pentru alegerea companiei de asigurari.

Pentru cei care au nevoie sa incheie o polita de asigurare mai exista si o alta posibilitate, si anume aceea de a opta pentru un rca online, iar aceasta idee poate sa fie una foarte buna.

De ce? In primul rand pentru ca toti cei care opteaza pentru o astfel de polita de asigurare, pot incheia polita de acasa sau de la servici, sau de oriunde altundeva.

Asta inseamna timp economisit, pentru ca nu mai este nevoie de o deplasare pana la sediul unei firme de asigurari sau pana la un brocker de asigurari.

Apoi, este iarasi important de mentionat faptul ca de regula cei care aleg sa incheie o polita de asigurare rca online beneficiaza de reduceri, pentru ca firmele de asigurari isi doresc sa atraga mai multa lume si din mediul online.

Asadar, atunci cand vine vorba despre incheierea unei polite de asigurare rca, cei care detin un autoturism pot opta pentru variantele clasice si anume pentru a incheia o polita de asigurare la sediul unei firme de asigurari sau la un brocker de asigurari, sau pot deasemenea sa incheie polita de asigurare online.

pureshapes.ro

Pana la urma insa, nu conteaza modalitatea aleasa ci conteaza ca polita de asigurare sa fie incheiata.

Leave a Reply